Syddansk Smerteklinik Haderslev

Date Added: marts 26, 2009

Author: Speciallæge Stephan Alpiger

Akupunktur foretages af Kirsten Bang efter traditionel kinesiske principper (TCM). Hun tilbyder behandling for følgende lidelser:
Søvnforstyrrelser, Fordøjelsesproblemer, Astma / Bronkitis, Svækket immunforsvar, Symptomer i forbindelse med overgangsalderen, Forhøjet blodtryk, Svimmelhed, Væskeansamlinger, Fertilitetsproblemer
Ultralyd chockbølge terapi (ESWT)
Chokbølgeteknologien er velkendt og har været anvendt i mange år, primært i forbindelse med nyrestensknusere. Teknologien er indenfor de senere år blevet tilpasset vores fagområde, og det er således i dag muligt at gå til ”angreb” på følgende indikationer:

Tennisalbue, golfalbue, musearm
Forkalkninger i skulderled – frossen skulder
Hælspore – plantar fascitis
Achillessene tendinose
Løber-/springerknæ
Andre kroniske vævs- og senelidelser

Der er således tale om en række indikationer, hvor det tidligere var normen at søge til kirurgiske indgreb, blokadebehandlinger og/eller behandling med binyrebarkhormon.

Ved anvendelse af chokbølgeterapi påvirkes sener og væv så kraftigt via trykbølger, at stadiet på skaden bringes tilbage til den akutte fase, hvorefter en mere normal og hensigtsmæssig helingsproces begynder.
Hver behandling tager ca. 5-8 minutter, og et behandlingsforløb vil typisk bestå af 2-5 behandlinger med en uges interval mellem hver behandling.

Chokbølge terapi en særdeles effektiv behandlingsform, og indbefatter kun begrænsede bivirkninger (risiko for ødem og/eller hud irritation).
Pris per behandling er 450.- Kroner. Hvis du er interesseret i at få mere at vide kan du klikke på “kontakt os” og skrive en mail til klinikken. Marianne, vores sekretær, vil også gerne vejlede dig per telefon.