Fordele Ved At Anvende Ørepropper Om Vinteren – Hele Året.

Date Added: januar 30, 2012

Author: Torben Justesen

Hvad gør en entreprenør, der ønsker at starte sin egen virksomhed? En distinktiv forretningidé er langt bedre end stor kapital. Den rigtige forretningsidé inkluderer også det at finde ressourcerne, der giver adgang til den nødvendige kapital. Så opstår spørgsmålet – hvordan finder man den rigtige forretningsidé? Og svaret på det spørgsmål er selvfølgelig markedsresearch. Entreprenøren skal helt obligatorisk udfærdige den effektive markedsanalyse, som vil hjælpe til at finde den succesfulde forretningsmulighed. Markedsanalysen skal hjælpe til at afdække markedets latente efterspørgsel. Den forretning som giver det som kunderne efterspørger, er den forretning der har størst potentiale, idet denne forretning kræver færre marketingtiltag. Således er en forretningssucces stærkt afhængig af en seriøs markedsanalyse. Virksomheden bag den effektive markedsresearch vil på kort tid konvertere forretningen i retning af succes.

I dag er det ikke helt så vigtigt udelukkende at koncentrere sig om det professionelle marked. Ved at analysere efterspørgslen af produkter som ørepropper, er det muligt at opnå indtjening fra både det professionelle marked som fra konsumentmarkedet. I dag er det arbejdsgiverens pligt at stille høreværn, herunder ørepropper til rådighed for medarbejdere, der er udsat for støj over grænseværdierne. Det har, samtidigt med en stor efterspørgsel i de private husholdninger betydet et stort salg af ørepropper.

Fordele ved ørepropper:

Sikkerhedsudstyr som ørepropper og hørekopper beskytter hørelsen mod skadelig støj på produktionssteder, såvel som alle andre steder, hvor der er for meget støj.

Svømmere bruger ørepropper under svømning for at undgå det ubehag som vandets tryk yder på trommehinden. Der leveres i dag formstøbte ørepropper til svømning – de flyder på vandet, hvis man taber dem.

Når ægtefællen snorker, giver det ofte anledning til dårlig søvn for partneren. Hertil er der udviklet særlige formstøbte ørepropper – “Sleep Well”.

Med deres ringe størrelse er ørepropper lette at bære. Det er muligt at have dem i lommen eller i en særlig beholder, der leveres med ørepropper som EAR Clear.

Da ørepropper er så tilpas små, er det muligt at anvende dem sammen med hørekopper, hvor der er særligt kraftige støjproblemer. Der kan således opnås dæmpningstal på 30-40 dB.

Forfatter:

Torben Maltha Justesen er direktør og indehaver af firmaet TEGMA og har arbejdet med sikkerhedsudstyr og førstehjælpsudstyr i mere end 20 år. Har stor erfaring med industrielle applikationer.