Har du fået den endelige ryger dom

Date Added: april 25, 2009

Author: Jacob Strachotta

Du kan let stoppe med at ryge. Det er utroligt let, selvom din læge har givet dig en mundtlig dødsdom, såfremt du ikke stopper, kan du med hypnose løse problemet en gang for alle. Der er ingen grund til at være bange. Du kan stoppe på samme måde som du startede. Dengang du lærte, at ryge brød du dig ikke om røgen, men du vænnede din krop til at acceptere røg. Og når først en indlæring ligger gemt i det ubevidste sind, så gentager underbevidstheden hele seancen gang på gang, uden du behøver at tænke over det.

Det er selvfølgelig godt, når det drejer sig om al mulig anden indlæring, såsom at cykle, køre bil, tage tøj på og alle de tusindvis af andre ting vi gør uden at tænke. Men, når det drejer som at stoppe rygning, så ønsker vi ikke at vores underbevidsthed modarbejder os, ved at skabe en trang til at gøre noget, vi er stoppet med. Så, hvorfor forstår underbevidstheden ikke at man er stoppet med at ryge? Hvad er det som gør, at den underbevidsthed går imod din viljeshandling. Grunden er, at det er ikke viljen som styrer de automatiske processer. Det er ikke den nyere del af hjernen som bestemmer de automatiske processer. De automatiske processer er styret af en ældre del af hjernen.

Det uheldige i denne forbindelse er, at de ældre dele af hjernen har mere at skulle have sagt, end de yngre dele af hjernen. Så selvom du forklarer alvoren til dig selv, og forsikrer din underbevidsthed om at dommedagen kommer, hvis ikke du stopper – så er den ligeglad. Den tænker nemlig ikke i fornuft relaterede termer. Den “tænker” i følelser. Og når den nu ved, at du har brug for cigaretten, i de svære situationer, i pause situationer, kedsomhedssituationer og mange andre situationer, så vil den forsøge at hjælpe dig til at ryge igen, ved at frembringe en trang til cigaretter.

Så den hurtigste måde at du undgår at straffe dig selv med tanken om et rygestop er ved, at du afhypnotiserer den gamle følelsesmæssige vane. Du skal simpelthen påvirke dine neuroner i den ældre del af hjernen til at forstå, at der er endnu bedre følelser forbundet med at være røgfri end at ryge. Det er faktisk mere simpelt end du skulle tro. Det hele drejer sig om, at sende brevet til den rigtige modtager for at forandringen sker. Der er flere måder du kan give dig selv denne følelsesmæssige påvirkning.

En af metoderne som Hypnotisør Jacob Strachotta benytter er at omprogrammere dit ubevidste sind med nye ideer som så indenfor kort tid bliver til en ny virkelighed hvor du opfatter dig selv som røgfri. Al hypnose er selvhypnose, så uanset om du vælger en hypnose behandling eller du laver en hjemmebehandling med hypnose mp3/CD kan du blive vanen kvit.