Hypnose info generthed

Date Added: august 28, 2011

Author: Svend Steenstrup

Hypnose imod generthed

Generthed eller forknythed er ikke noget vi er født med. Vi oplever dette sommetider i vores liv, især mens vi er unge, men denne følelses før forsvinde når vi bliver ældre. Sommetider er det en god kvalitet at være genert men det kan blive en vane som kan gøre ens liv meget svært, det kan blive en grund til lidelse. Det kan forhindre en i at skabe venskaber og man kan have det svært med selskab. Når vi er børn er vi generelt generte fordi vi endnu ikke følte selvtillid nok til at møde nye mennesker og udtrykke os selv. Men som vi bliver ældre skal vaner som ikke hjælper os med at udvikle os forsvinde så vi nemmere kan fortsætte livet.

En person som lider af generthed kan have et svært liv. En genert person ved ikke hvordan han eller hun skal reagere i situationer specielt når det kommer til kommunikation med andre mennesker. Generthed er ligesom en fobi for frygt hvor man lider på grund af frygt. En person som altid er bange for at være en del af sociale aktiviteter og ikke at nyde de gode oplevelser som hænger sammen med dem. En genert person er altid stille og ved ikke hvordan man starter en samtale og kan eller ikke have et socialt venskab som køre glat. Generthed stopper en person fra at have sin ”egen stemme” og frygter at sige noget forkert. For en genert person er det at smile meget svært fordi han eller hun ikke helt ved hvordan. Ubevidst tænker at han andre tror at hans smil er falsk.

Som teenager, kan du lide at gå til fester og nyde dem med dine venner? Eller tage til gensynsfest, gå på date eller andre begivenheder? Selvfølgelig kan du det. Men mennesker omkring dig ved ikke hvordan du lider og mest har lyst til at løbe hen i et hjørne for at gemme dig eller du har måske bare lyst til at være helt alene. Du føler det så ubehageligt at du altid giver undskyldninger for ikke at komme til sociale begivenheder. Selv dem som virke selvsikre og nyder at være sociale har nogle indvendige storme. Det er GENERTHED. Du er bare så genert til at tilbringe tiden sammen med andre omkring dig. På grund af dette er du blevet medlem i en af de største klubber; ”KLUBBEN FOR GENERTHED”. ER du glad for dette? Ønsker du at være alene hele livet? Selvfølgelig gør du ikke det, der er ingen der ønsker at være alene og føle sig efterladt.

Sommetider vil personer som ikke har oplevet generthed forslå at den bedste måde at overvinde dette problemer er at gå ud og blande dig med andre mennesker. Dette er dog nemt sagt men fordi det vil være som om at springe ud i en varm swimmingpool. Ideen skræmmer dig. Men du kan altid lede efter alternativer i forsøget på at finde en løsning imod generthed.

Heldigvis stopper mennesker ikke med at lede efter en metode for at fjerne følelsen af generthed. En af de bedste metoder at ved hjælp af hypnose. Hypnose hjælper personer med at overkomme generthed. Det hjælper dig til at tro mere på dig selv og øge din selvtillid. I hypnose vil du nå din underbevidsthed, hvor dit sin opbevare vaner, fobier, bekymringer og andre oplevelser som vi har haft. Det er lige som en computer som nogle gange bliver inficeret med en virus og skal repareres. Hypnose hjælper dig direkte med at nå din underbevidsthed. Når du når din underbevidsthed vil du rejse tilbage i fortiden og reparere det sted som har brug for det.

Der er mange forskellige former af hypnose. En er udført ved systematisk desensibilisering. Dette er en process some har fungeret for mange mennesker. Det hjælper dig med at finde ud af hvorfor du er bange. Det er delt op i skridt for skridt med det nemmeste først. Det første du skal gøre er at nedskrive alle de situationer der kan vække din generthed fra det mindst skræmmende til det mest skræmmende. Tag den første situation og del den om i små mål som vil hjælpe dig med at overkomme din generthed. Du skal gøre dette hver dag i 2 uger. Når du er færdig med den første situation skal du fortsætte med den næste på din lit og gøre det samme igen.

En anden måde at kurere generthed er hypnose med en måde som er kendt som visualisering. Denne metode skal du lede after et sted og finde en tid hvor ingen vil forstyre dig. Sid med dine øjne lukkede og tænk på de begivenheder der tidligere har gjort dig genert. Tænk over det hele og noter dig hvad du følte om det der blev sagt. Forstil dig den scene igen og visualiser dig selv med masser af selvtillid imens du siger de ting du ønskede at du havde sagt dengang. Prøv denne teknik 20-30 minutter hver dag og se hvad der sker.

Læs mere på www.hypnose-info.dk