Jacob Strachotta dom ino effekten – effektiv selvhypnose

Date Added: juli 6, 2009

Author: jacob strachotta

Jacob Strachotta dom ino effekten – effektiv selvhypnose Du kender sikkert spillet domino og den måde man kan stille dom ino brikkerne op således, at den første vælter alle de andre. Vores tanker er lidt på samme måde, der er en tanke brik som starter en kæde reaktion af tanker. Den første tanke, afføder flere tanker indenfor samme spor og nogle gange er de ikke til at stoppe.

Eksempelvis kan man være bekymret om en ting og den bekymring starter en dom ino effekt som får en til at tænke videre i det samme spor. Ligepludselig er der måske tænkt 50-100 tanker som er indenfor bekymringsområdet. Det uheldige ved bekymringer er, at de udløser en spændingstilstand. Kroppen spænder op, og spændingen stiger jo flere brikker der bliver væltet.

Så hvordan undgår du denne domino effekt. Det er faktisk relativt enkelt, at stoppe tankerne og undgå at resten af brikkerne vælter. Det gælder om at du ved hvad du skal gøre når den første tanke kommer, som kan starte dom ino effekten. Jacob Strachotta har arbejdet med en metode som du kan bruge i vågen tilstand til at stoppe ubevidste tankestrømme der skaber spænding.

Metoden som Hypnotisør Jacob Strachotta bruger er at stille et spørgsmål. Men, ikke et hvilket som helst spørgsmål. Spørgsmålet skal komme efter den tanke som eks. bekymrer dig. Når du stiller dig selv et spørgsmål, aktiverer du den kritiske del af hjernen. Kritik er godt til at stoppe uhensigtsmæssige konklusioner som bekymringen baserer sig på. Så det gælder om, at få stoppet den tanke som dit sind tror er virkelighed.

Du skal altså, ændre virkeligheden i den første tanke for at undgå dom ino effekten. Du gør det ved at stille dig selv spørgsmålet, “Er det sandt?”. Altså, du skal spørge dig selv om det du tænker lige nu er sandt? Giver det mening, er det logisk, er det rigtigt, altså er det sandt eller sandheden. Nu giver du sikkert dig selv et svar. Se, jeg ved ikke hvad det svar er. Men, jeg ved hvad dit næste spørgsmål skal være til det svar du har givet dig selv. Nu skal du spørge dig selv, “Er det virkelig sandt?”. Se, det er fordi at du sikkert nogle gange vil komme til at svare JA til det første. Og hvis du gør det aktiverer du stadig dom ino effekten. Men, ved at følge det op med det næste spørgsmål, så har du allerede 2 gange tænkt i en anden tanke bane og bevæget dig væk fra den første dom ino brik og derved glemt den bekymrende start tanke.

Det tager kun kort tid, at lære denne teknik, da der ikke er så meget du skal huske. Du vil hurtigt lære, at stille det spørgsmål og derved stoppe den første tanke. Der vil ikke gå mange dage, før du helt automatisk og ubevidst stiller spørgsmålet, uden at tænke over at du har stillet spørgsmålet. Det er ligepræcis, det som er dit mål for at stoppe dom ino effekten uden at tænke over det. Jeg håber du kan bruge metoden til at stoppe bekymrende tanker.

Du kan bruge den i alle situationer og til mange ubehagelige og ofte uvirkelige forestillinger som du måtte have lært på din vej igennem livet. Vi har også lavet nogle selvhypnose produkter som du kan bruge til, at afhypnotisere dig selv. De er lavet som mp3, så du let kan downloade dem til din ipod eller mobiltelefon. Jacob Strachotta har i mange år arbejdet med hypnose og har altid haft et stort ønske om at mennesket selv styrer sin egen udvikling og bevarer en følelse af egenkontrol i alle situationer som måtte opstå gennem livet.

Læs mere om Jacob Strachotta

.