Jacob Strachotta

Date Added: marts 12, 2009

Author: Jacob Strachotta

Hypnose Kurser ved Jacob Strachotta

Så du har undersøgt alle de forskellige kurser, klasser og uddannelser om hypnose for at lære at hypnotisere. Den uddannelse, du vil modtage fra Jacob Strachotta, en toneangivende hypnotisør kendt i den skandinaviske region i verden, leverer top kvalitet. Uddannelsen har været testet i praksis og er bredt anerkendt i hypnose samfundet. Og det betyder, at du har en lærer der instruerer dig som virkelig ved, hvad han gør.

Det er vigtigt at lære teknikkerne, såsom hypnose og hypnoterapi fra en uddannet professionel, gerne Jacob Strachotta. Når du er færdig med din uddannelse – som omfatter mange typer af hypnose, teknikker og metoder – vil du afslutte uddannelsen som certificeret hypnotisør og hypnoterapeut. Uddannelsen foregår i et afslappet og aktivt læringsmiljø og det ikke kun lærer dig, hvordan du kan hjælpe andre mennesker gennem hypnose, men du kan også bruge din uddannelse som et personligt udvikling værktøj. Du vil forstå, hvorfor dine tanker, følelser og handlinger er på den måde, de er, og med en uddannelse fra Jacob Strachotta kan du rent faktisk ændre dig selv for at forbedre den person du er.

Når du har gennemført uddannelsen og opnået din certificering, tilbyder Jacob Strachotta ekstra online-undervisning gennem hans institut, der kan hjælpe dig i dit arbejde som hypnotisør og hypnoterapeut. Online undervisningen er fremstillet i høj kvalitets video produceret af Strachotta selv og du vil blive se og høre alt, hvad der sker i sessionen, så du forstår, hvordan de teknikker og metoder fungerer – det bedste hele vejen igennem.

Strachotta har hjulpet over 10.000 mennesker i løbet af de sidste 15 år i hans praksis. Han har arbejdet hårdt på at udvikle hans kurser, således at alle, der søger ind i hypnose branchen – også selvom det kun er for underholdning – kan gøre det let og med succes. Han gør undervisningen sjov og meget struktureret, så du kan få mest muligt ud af den metode, han bruger til at lære folk, hvordan man hypnotiserer andre.

At kunne hypnotisere fordrer et etiske og moralske ansvar, men hvis du er i stand til at styre teknikken hypnose, så kan du seriøst hjælpe mange af dine medmennesker. Jacob Strachotta er godkendt og certificeret, og når du er færdig med sin uddannelse, vil du også blive godkendt og certificeret. Det er et stærkt kursus og en, som ikke bør overses, når du ønsker at lære denne teknik til brug i dit eget daglige liv eller klinisk praksis.