Skønhedens pris – pris for plastikkirurgi

Date Added: juli 26, 2010

Author: Cosmedia

?

Skønhedens pris – 153 000 kr.

Når man tænker på ordet ”skønhed” så forbinder man det med udseende, ikke med personlighed. Desværre er det sådan uanset hvad samfundet vil have at vi skal mene. Skønhed, attraktivitet, godt udseende eller hvad man end vælger at kalde det, er meget vigtigt for personens selvtillid. Et godt udseende er også en vigtig faktor for at få gode jobs og højre løn, og dette er et faktum.

Hvis man tænker på evolutionsteorien og på dens påstande, så er de mest fremgangsrige arter og individer er dem, der er bedst til at tilpasse sig sine omgivelser og nuværende forhold. Derfor kan det tænkes, at hvis man, som et bevidst individ tager sit udseende alvorligt og gør det bedste ud af det, kan det væsentligt bidrage til individets fremgang i samfundet og i privat liv, og ikke desto mindre give bedre selvtillid og øge velvære. Derfor tales der meget om æstetisk plastikkirurgi disse dage. Men hvad kan man gøre og hvor stor pris kan man forvente at betale i kroner og ører for et bedre udseende?

Vores testperson Lisa er 36 år gammel og er normalvægtig. Hun har et ganske almindeligt udseende, men vil blive ”pænere”. Hvad kan hun gøre og hvad vil det koste? Lad os undersøge det fra top til tå.

Den vigtigste del af ansigtet udseendemæssigt er kindbenet. Bare kig på nogle af de kendte eller på en filmstjerne. Du vil hurtigt opdage at den pågældende har markante kindben. Derfor kan Lisa vælge at forstærke sit udseende og kindbenslinje ved at lægge et kindbensimplantat af silikone. Dette vil koste ca. 40 000 kr.

Læberne signalerer sensualitet (seksualitet med finere ord), noget som omfattes som en stor tiltræknings faktor hos både mænd og kvinder. En læbeforstørrelse giver fyldige læber. Læbeforstørrelse udføres enten med injektioner eller implantater. Lisa kan vælge at gennemgå en læbeforstørrelse via indsprøjtning af RestylaneLipp og det vil koste 3 000 kr.

Brysterne er den kropsdel som signalerer femininitet. Perfekte bryster skal være faste, fyldige og i proportion med kroppens størrelse og øvrige dele. Der findes tre metoder for at forbedre brysternes udseende: brystforstørrelse, brystløft og brystreduktion. Lisa bestemmer sig for at gennemgå en brystforstørrelse for en pris 35 000 kr.

Lisa har født to børn og hendes mave blev lidt slap med nogle fedtdepoter som resulterer i at hendes mave ser poset ud. Dette vil Lisa korrigere vha. en maveplastik. En maveplastik kan behandle både udstående bugvæg og løs hud. Det koster ca. 40 000 kr.

Lisa har forbedret sit udseende markant og er meget tilfreds med resultatet. Den samlede pris i hendes tilfælde ligger på omkring 153 000 kr. Man kan diskutere om det er for høj pris eller ej, men Lisa synes, at den selvtillid og velvære hun fik sammen med det forbedrede udseende ikke kan undervurderes. At vågne op hver morgen og se et flot ansigt og et perfekt krop i spejlet er hver krone værd.