Duften af en mand

Date Added: oktober 7, 2010

Author: Federikke Hansen

?

For mænd er dufte noget, der tiltrækker kvinder uden, at de skal sige noget eller gøre en indsats. Parfumer til mænd giver dem den bedste duft, hvilket vil fange folks opmærksomhed.

Men hvordan sker det? Når du kan lugte en form for parfume til mænd, er der nogle bioelektriske impulser i kroppen, som går op til det centrale nervesystem og skaber psykiske og neurologiske reaktioner. Dette betyder, at duften af en parfume vil få kroppen og sindet til at reagere som en form for refleks. Hvis en person kan lide duften, vil hans sind, følelser og tanker blive positive, af lykke og glæde. En EDT vil helt sikkert være en god tilføjelse til en mands personlighed.

Du behøver ikke rigtig bekymre dig om parfumens indhold og kun købe dyre mærker. Ligegyldigt mærket bør du vælge en parfume, som har en tiltalende duft med naturlige ingredienser. Parfumer med syntetiske kemikalier kan for mange medføre allergi. Alle mennesker lugter forskelligt, selvom de har den samme parfume på, hvilket skyldes kroppens reaktion. Hudtypen gør hele forskellen.

En Eau De Toilette parfume vil holde i længere tid og give en dejlig duft. Naturlige parfumer, der indeholder de vigtigste aromatiske olier samt andre naturlige ekstrakter vil dufte naturligt, og nogen ville føle sig tiltrukket af denne duft.

Hvis du gerne vil vælge noget, som en kvinde vil synes om, er det bedst at tage imod råd og vejledning fra en anden kvinde, når du skal købe den. En ekspedient, veninde eller søstre kan hjælpe dig med at finde den duft af en mand, som en kvinde vil elske.

?