Få en billig parfume, der ikke lugter billigt

Date Added: oktober 7, 2010

Author: Federikke Hansen

?

Du kan sagtens købe billig perfume, men pas på, at duften ikke også er billig. En parfume med en klistret, dårligkvalitetslugt, eller en som ikke er original, vil lugte billigt.

Du vil måske gerne have en dejlig parfume, som har en god duft, men stadig ikke er for dyr. Du kan helt sikkert købe billige parfumer fra boder, gadehjørner eller find en anderledes parfume af mindre god kvalitet. At handle ved disse uautoriserede sælgere vil kun gøre dig trist.

Du kan købe gode parfumer til billige priser fra sikre onlineforhandlere eller finere forhandlere. Onlineforhandlere vil tilbyde dig en række rabatter og andre tilbud på de forskellige dufte.

Forskellige parfume lugter ikke ens på forskellige mennesker. Dette skyldes hovedsageligt, at duften varierer afhængigt af ens hudtype. En parfume ændrer sig også i tre faser i den tid, man har den på. Den første duft holder i omkring 8 til 15 minutter. Den næste holder i den tid, du har den på, og den sidste lægger sig i huden.

Hvis du ikke vil bruge for mange penge på parfume, kan du bruge stænk i stedet for sprayparfumer. Der er noget spild, når du bruger en sprayparfume, da den også sprøjtes ud i omgivelserne. Stænkparfumer blandes med dampstrygejernsvand og sidder fast i tøjet eller kan anvendes direkte på huden.

Mange parfumer er nu knyttet til berømtheder, som giver dem stil, smag og glamour. Vælg én selv, og mærk forskellen.

?