Få smukke krøller med GHD Hair Iron

Date Added: oktober 7, 2010

Author: Federikke Hansen

Træt af glat hår? Ønsker du et helt nyt look? Du kan bruge dit GHD Glattejern til at få smukke krøller i et par enkle trin. Først så vask og føntørre dit hår. Du behøver ikke at gøre dette, men at vaske dit hår før det krølles, det vil give dine krøller ekstra elasticitet og glans.
Tørring af dit hår er det samme, hvis ikke mere vigtigt – hvis du forsøger at bruge et glattejern på fugtigt hår, kan du brænde dine hårlokker

Efter at du har børstet dit hår, skil og træk dit hår tilbage i sektioner. Lav flere sektioner, hvis du har tid og tålmodighed og også afhængigt af mængden af krøller, du ønsker. Tilslut dit GHD glatte jern – det vil varme op på bare et minut. Hold glattejernet lodret, og tag en del af dit hår fra stedet tæt ved din nakke. Drej GHD glattejernet og sno håret rundt om den. Derefter flytter du forsigtigt jernet ned langs længden af håret, hold jernet et øjeblik, når du når til slutningen af krøllen og slip så grebet.
Tag alle de sektioner, du har delt dit hår ind i og gentag dette, indtil hele dit hår er blevet krøllet.

Hvis dit hår har en tendens til at kruse eller knække let, eller hvis du har spaltede spidser, kan det være en god idé at gnide noget beskyttende serum i dit hår, før du begynder, for at beskytte dit hår mod eventuelle varmeskader. Bare en pift af hårspray, og din nye look er klar!