ID Hair Hard Gold

Date Added: oktober 7, 2010

Author: Federikke Hansen

Du har en række gode muligheder for valg af hår voks. Nogle hår voks er bare bestemt til at give dig en personlig voks blanding. En sådan mudder voks er ID Hair Hard Gold. Denne særlige ID Wax er af middel konsistens, der kan bruges enkeltvis eller sammen med en blanding af andre hårde vokse. Det mest interessante træk er, at det giver dig mulighed for at style dit hår igen og igen. Det er en forholdsvis billig voks, som er uden parabener, og som er vandopløselig. Dets medium greb giver en glans til håret, uden at det ser stift ud.

Denne muddervoks er bedst egnet til drenge og til piger med kort hår. Den gør det nemt at skabe, rode og en dele håret, samtidig med at den bevarer glans. Det er en blød ID Wax med en unisex duft af blomstrende kirsebær og frugt-tyggegummi. Dens blødhed giver dig mulighed for at eksperimentere med de forskellige voksblandinger.

For at bruge denne voks skal du starte med at vaske dit hår med en god shampoo. Lad håret tørre helt. Hæld nogle mængde ID Hair Hard Gold i dine håndflader og gnid rundt. Brug dine fingre og håndflader til at fordele det i håret. Få voks i hele håret, og selv på steder der ikke kan ses i et spejl. Tag noget ekstra voks på fingrene, hvis det kræves for vridninger eller højdepunkter. Når du ønsker at vaske voksen ud, skal du bruge en menthol shampoo, der vil gøre, at din hovedbund og krop føler sig frisk igen.

Hvis du leder efter en dunkel og tung stil, kan du stadig bruge denne ID Voks. Efter påføring så vent omkring 5 til 10 min. og du kan restyle det. Rod op med fingrene og du vil få et dunkelt og vildt look.