ID Hair Paste Up

Date Added: oktober 7, 2010

Author: Federikke Hansen

En af Danmarks mest populære hår vokse er ID voks, og en af de nye stylingprodukter er ID Hair Paste Up. ID Paste Up skaber et naturligt look i dit hår og giver det et blidt hold, der tillader genstyling. Du kan eksperimentere med det tørre, naturlige look eller det glatte, skinnende look. Det leveres i en 100 ml. handy tube, hvorfra du kan klemme pastaen ud, og du behøver ikke at bekymre dig om, at dine negle kommer i voksen fra en dåse. Den hvide pasta er cremet, skinnende og blød med en behagelig duft af kirsebær blomster og tyggegummi.

Hvordan man bruges denne pasta?

Først trin er at vaske dit hår rent. Kun rent hår vil tillade dig at skabe, og det holder stilen. Hvis du ønsker et naturligt look, så lad håret tørre op. Når du ønsker et skinnende indtryk, og derefter bruger pastaen i fugtigt hår. Fordel pastaen i håndfladerne og brug fingrene til at fordele det jævnt over håret. Hvis du ønsker at øge mængden, så gør brug af styling creme. Fjernelse af pasta er nemt ved brugen af en menthol shampoo, som vil give dig en frisk og kølig oplevelse.

Denne alternative ID Voks er både blød og foranderligt, hvilket giver pastaen både styrker og svagheder. Derfor vil brug med en hårspray helt sikkert hjælpe dig med at sikre din stil længere varighed. Hvis du er på udkig efter ekstra blankt og superskinnende hår, så kan du efterfølge din ID Hair Paste med en hårspray for at give det yderligere elegance.