Sådan får man større bryster naturligt

Date Added: september 24, 2012

Author: Lene

?

Din kost kan faktisk hjælpe dig med at opnå brystforstørrelse helt naturligt

Leder du efter en naturlig metode til brystforstørrelse? Vidste du, at du gennem din kost kan påvirke din bryst størrelse? Hvis du forsøger at opnå brysterforstørrelse naturligt og uden kirurgi eller implantater, kan nedenstående hjælpe dig med at få opfyldt din drøm.

Du ved måske godt, at mange fødevarer indeholder spor af hormoner og fødevarer der er rige på østrogen, kan øge dit østrogen niveau. Men hvad du måske ikke ved er at disse fødevarer kan rent faktisk øge størrelsen og formen på dit brystvæv.

En såkaldte “østrogene kost” kan øge bryst størrelsen ved at udløse visse hormonelle reaktioner, der er ikke langt fra dem, der ses hos kvinder, der gravide eller ammende.

Her er nogle fødevarer til naturlig brystforstørrelse, som du kan prøve at spise mere af.

• Mejeriprodukter. Vidste du, at alle mejeriprodukter indeholder østrogen, progesteron og prolaktin? Disse hormoner er alle del af laktationsperioden i alle slags pattedyr. Fødevarer under denne kategori omfatter mælk, ost og yoghurt. Disse fødevarer kan øge bryst størrelse ved at forøge niveauet af de nævnte hormoner i kroppen.

• Soja. Er du glad for minimalt forarbejdede sojaprodukter, ligesom f.eks. tofu? Hvis ja, ville det sandsynligvis være en god bryst forstærker. Disse soja-baserede fødevarer indeholder bemærkelsesværdige mængder af isoflavoner, som kemisk ligner østrogen.

• Lakrids. Lakrids kan forårsage højt østrogen og prolaktinniveauet

ifølge det amerikanske National Institute of Health. Østrogen og prolaktin er begge bryst-fremmende hormoner. Lakrids er normalt “ordineret” af folkemusik herbalists som en holistisk måde at behandle dem, der er plaget af overgangsalderen symptomer eller har at gøre med en lav bryst mælk udbuddet.

• Fennikel. En populær Middelhavet grøntsag, der kan anvendes som et krydder, og bør ikke undervurderes når det gælder brystforstørrelse. Forskning viser, at fennikel har en traditionel gevinst som galactogogue eller modermælk stimulans. Fennikel store virkninger på menneskers hormonniveauer krediteres stoffer kaldet anerthole, dianethole, og photoanethole.

• Bukkehorn. En vigtig ingrediens i den flavorful sydasiatiske køkken, der fenugreek også anvendes traditionelt som en galactogogue. Ifølge gammel viden, kan det øge niveauet af oxytocin, et hormon, der modermælk produktion. Bukkehorn kan øge buste størrelse ved at kunne efterligne hormonelle forhold, der normalt sker til ammende mødre.

Derudover, er der en række cremer til brystforstørrelse, kosttilskud, geler der indeholder ingredienser som fremmer bryst størrelsen. Disse komponenter siges at have østrogene egenskaber, der udløser brystvæv vækst. Du bør måske også overveje om Venus Medica, en elektronisk apparatur til naturlig brystforstørrelse er noget for dig.

Desuden findes der produkter, som siges at forbedre en kvinders libido, hvilket giver hende mere sexlyst. Hvad du bør altid huske på, er, at det er sikkhed du skal være opmærksom på. Husk, sikkerhed i høj grad opvejer enhver potentiel fordel. For vælge den bedste og sikreste vej, skal du læse om forskellige metoder før du kaster dig ud i noget risikabelt.