Steder at bruge parfume til kvinder

Date Added: oktober 7, 2010

Author: Federikke Hansen

Hvis du ikke vant til at gå med parfume og ikke er sikker på, hvordan man bruger det, bør du vide, at der er et par forskellige måder. Men ingen af dem er hverken rigtige eller forkerte.

Parfume til kvinder kan sprøjtes eller smøres på eller påføres ved, at man går ind i en sky af det. Mange kvinder sprøjter parfume på trykpunkter som indersiden af håndleddet og halsen. Dette skyldes, at parfume nemt blander sig med kroppen, hvilket giver den dejlige duft.

Nogle dupper også parfumen på håndleddene for at få den til at dufte i længere tid. Andre mere generte mennesker, som ikke er sikre på, hvad andre vil synes om lugten, laver en sky af parfume og går igennem den, så kroppen og tøjet absorberer duften.

Når man taler om trykpunkter, er områder som bag ørene og knæ svære at nå. Folk hævder ofte, at det ikke giver mening at anvende dufte disse steder, da der ikke er nogen direkte fordel ved det. Derfor holder de fleste kvinder sig til at sprøjte på håndleddene og halsen.

En anden måde er at sprøjte parfumen direkte på tøjet, eller bruge en spray under strygningen med et dampstrygejern. Dette gøres primært, når en person er i tvivl om, hvordan parfumen vil lugte, når den bliver blandet kroppen. Alle parfumers dufte ændres, når de kommer i kontakt med kroppen. Dette er grunden til, at mange kvinder tester sprays på papir, så de kan vide, hvordan de vil lugte på tøjet.