Psorsisis og vores kost

Date Added: February 17, 2014

Author: Peter

Selvom grøntsager er generelt anbefales at blive forbrugt af psoriasis patienter, bør de ikke indtages skummer fløden, dåse eller umodne og disse er gyldige for den grønne tomater og grøn peber. De forskellige frø og nødder herunder peanut og peanutbutter, bønner og korn og soja, stivelse, raffineret korn som korn, pasta, kiks, hvidt brød osv. bør også undgås. Psoriasis patienter skal være meget specielt for at undgå indtagelse af protein barer og müslibar også på grund af fedtindholdet. Da det er muligt, at nogle af de foreslåede fødevarer kan have negative virkninger for nogle patienter, er det hensigtsmæssigt at planlægge sund mad til patienter med psoriasis efter høring af en kostvejleder. De kostvaner, som er behandlet ovenfor finder anvendelse i den periode, hvor psoriasis patienter har ret til behandling af psoriasis, så hvad der sker som det næste tvivl hvis psoriasis patient skal følge nogle sunde kost plan efter behandling af psoriasis eller ikke. Svaret er helt klart ja og denne post psoriasis kost følges i mindst en måned efter afslutning af behandling for at sikre, at patientens krop vokser stærkt og modstandsdygtigt nok med rigelig tilførsel af næringsstoffer for at sygdommen ikke får en chance for at angive patientens krop igen. Med psoriasis bør patienten ikke beslutte hans kost ved hans egen for enhver pris og fastholde de tidligere fulgte kosten, at han havde fulgt under psoriasis behandling for at undgå risikoen for at blive angrebet af psoriasis igen. Den grund, som kan retfærdiggøre de forslag om en læge er, at nogle fødevarer er tilbøjelig til at interagere med patientens medicin under psoriasis. Således i tilfælde af patient vejledninger problemer med hans forbedring, der er en chance for, at det kunne være relateret til fødevarer vane det kræver nytænkning at gå til lægen for at få hjælp.