Revolution indenfor frugtordning

Date Added: marts 26, 2014

Author: Daniel Bech

De fleste arbejdsgivere ved allerede godt på nuværende tidspunkt, hvordan ens medarbejderes velvære og energiboost stiger, hvis man giver dem nogle sunde snacks i arbejdstiden.

De senere år har flere firmaer udmærket sig ved at levere frugtordninger til erhvervslivet. Dette kom til udtryk ved en frugtkurv, som hver dag blev leveret til firmaet og som de ansatte frit kunne spise af. Dog kan frugt hurtigt virke kedeligt. når det er i sin naturlige form. Derfor kan man nu få leveret frugt i form af juice og smoothies. Dette gør, at man stadig får de nødvendte næringsstoffer. Grønsager og frugt hører jo hånd i hånd med “De seks om dagen” og er nærmest essentielle for at kroppen skal fungere i en god tilstand. Men samtidig er de yderst velsmagende og skaber en tropisk stemning på jobbet, som da man stod i en juicebar nede i syden sidste sommer.

Hvis man som arbejdsgiver er interesseret i at hoppe med på denne bølge af nye frugtordninger, kan man henvende sig til Tutti Frutti. Tutti Frutti har flere års erfaring med servering af juice, smoothies og frisk frugt og er derfor en af de ældre spillere på markedet. Ud over levering af frugt, så har man også daglig kontakt med kunder i juicebaren, der er placeret på Strøget i København

?

?