Ting at overveje, når man køber Vin Online

Date Added: november 16, 2012

Author: Mike Nielsen

?

Ting at overveje, når man køber Vin Online

nu tager vi Web detailhandel meget, meget alvorligt og aggressivt studere hinandens online tilstedeværelse. Kunder vil også skubbe transformationen: Mens der altid vil være et marked for folk, der ønsker at bestille direkte fra en vingård og nørder som os på udkig efter sjældne ting, vores fornemmelse er, at i det lange løb, online vinsalget – lignende til andre online virksomheder – vil stige eller falde baseret på, hvorvidt forbrugerne bruger det som et dagligdags bekvemmelighed til hverdagens vine.

Det er umuligt at vide, hvis du vil have en dårlig oplevelse med en forhandler online. Men den gode nyhed er, at der er så mange steder nu, at du aldrig behøver at bestille en anden gang fra et websted, der efterlader dig utilfreds. Så hvis du tænker på bestilling vin online, her er en blandet sag af ting at huske på:

* Kig rundt på hjemmesiden først, om det leverer til din tilstand. Nogle butikker har en tendens til at være koket om dette, fordi de er fodpaneler lokale love. Det er derfor, du vil ofte se sprog som denne: “. Titlen til vin du bestiller overgår til dig, så snart den forlader vores døre, og det er op til dig at kende de relevante love i din tilstand” Selv hvis et websted, siger en butik kan ikke levere til din tilstand, bør du ringe til at sørge for. Love er under hastig forandring, og under alle omstændigheder, butikker ofte levere til steder, de ikke indrømme offentligt.

* Mens du kigger på online sites, tilmelde dig hver online nyhedsbrev, du ser. Disse er ofte interessante og, i nogle tilfælde, upåklageligt chatty. De er en fantastisk måde at fordrive tiden på arbejdet. (Bare rolig, din chef er formentlig at læse dem også.)

* Vær meget omhyggelig med at sikre, at du bestiller flasker i den størrelse, du ønsker. På nogle steder, er det svært at sige. Vi har bestilt Magnums eller halve flasker – for ikke at nævne den gigantiske Chianti – uden at vide det.

* Tilsvarende kontrollere årgange omhyggeligt. Husk, at de fleste vine i disse dage er beregnet til at blive drukket ung, så du vil være sikker på, i de tilfælde, at du får den nyeste årgang. Hvis dette er vigtigt for dig, og hvis siden har et “bemærkninger”, så fortæl dem, at du ikke ønsker vintage substitutioner.

* På samme måde, skal du huske at læse det med småt om udskiftninger. Nogle steder siger, at de kan erstatte en anden vin, hvis det er under en bestemt pris – sige, 15 dollar. (Du kan ofte finde dette i “FAQ” eller “Shipping Information” sektioner.) Hvis du ikke ønsker substitutioner, så sig det.

* Se efter tilbagesendelsespolitik. Tilbagevendende vin er en besvær under alle omstændigheder (og lokale love undertiden regulerer sådanne politikker), men en butik tilbagesendelsespolitik er ofte et tegn på sin forbruger-venlighed. Nogle opkræver betydelige “udsætning” gebyrer.

* Kig rundt på hjemmesiden for at se, om der er tilfælde rabatter. Gode ​​butikker ofte tilbyde dem.

* Tjek mindste køb er nødvendigt for levering. Du ønsker ikke at bruge din tid at sammensætte en indkøbsvogn kun for at opdage, at du ikke har nok i at få den leveret.

* Prøv at finde forsendelsesomkostninger, før du bestiller. Nogle steder ikke fortælle dig prisen på forsendelse indtil du tjekker ud.

* Se om du bliver opkrævet for “forsikring” på din ordre. Nogle steder roligt opkræve en procentdel at forsikre din forsendelse. Det kan være en betydelig skjult omkostning, som du måske ikke ønsker. Vi betaler for forsikringen, fordi det virker en lille pris, og vi er nervøse typer, men sandheden er, at i alle vores år af shopping online, har vi aldrig haft en smadret flaske.

* Betal for hurtig levering. Varm eller kold vejr kan skabe ravage på vin og hurtigere levering vil bidrage til at minimere denne fare. Under alle omstændigheder er det en dårlig idé at have vin leveret på alle i ekstremt varmt eller koldt vejr. Nogle butikker vil simpelthen ikke sende vin indtil dårligt vejr lader op.

* Arbejde med butik eller rederiet at regne ud, når vinen bliver leveret. Leverancerne skal accepteres af en person, der er mindst 21, så en voksen skal være hjemme

Find vin online på: http://www.supervin.dk/

?