AloeVera Power I/S

Date Added: marts 15, 2009

Author: Thomas Sandbjerg Ejsing

Vi sælger kvalitetsprodukter indenfor personlig pleje og velvære. I menuen i venstre side kan du finde alle de pleje-, helse- og skøndhedsprodukter vi har i vores sortiment. På www.aloeverapower.dk kan du bestille, helseprodukter og alt i creme. Vi har gjort det nemt og sikkert, at købe pleje produkter online, nyd opholdet og produkterne, hvis du finder produkter vi ikke har i shoppen kan du følge vores andre sider under menupunktet “Partnere”.

www.aloeverapower.dk forhandler LR produkter til både virksomheder og private.
Du finder ikke Vores produkter i dagligvarehandlen, da vi som forhandler af LR produkter har valgt at holde prisen til reklame og lokaler m.v i bund. Derfor kan du på www.aloeverapower.dk få meget mere KVALITET for pengene.
Vi har flere topsælgende produkter heribland varer der benyttes dagligt, så som shampoo, tandpasta, cremer, parfumer og meget mere.
Med LR som samarbejdspartner arbejder www.aloeverapower.dk sammen med en af verdensstørste producenter af parfume. Stjerne som Boris Becker, Heidi Klum, Liona Lewis, Marcus Schenkenberg, Carmen Electra og mange andre har lagt navn til en Parfume fra LR.

Aloe Vera er koldpresset, idet den herved bevarer mere af den helende effekt. Gelen er unik sammensat, og kan med fordel kaldes en vitaminbombe. 100 ml. om dagen svarer til 400 gr. frugt og grønt. Aloe Vera gelen indeholder antiseptiske stoffer, som virker udrensende i kroppen.

Aloe Vera er godt for:
Mund og Hals:
Styrker gummer og tandkød.
Standser blødninger i tandkødet.
Parandontose.
Karies.
Dårlig ånde.
Stor effekt på herpes.
Tandsten.
Blæner i munden.

Hjerte- kredsløb:
(der er foretaget en undersøgelse af 5000 personer)
Mindsker åreforkalkning.
Blodtrykket normaliseres.
Bedre ilt til hjertekamrene.
Hjerterytmen normaliseres.
Udvider kapillærerne i kroppen.