Hvordan sikrer du et varigt væggtab der holder?

Date Added: oktober 15, 2018

Author: Louise Rostgård

Det handler helt enkelt om livsstilsændringer

Der kan være mange årsager til overvægt. Blandt de fleste eksperter er er dog enighed om, at et varigt vægttab kræver varige livsstilsændringer – altså grundlæggende ændringer i den måde vi lever på. Dette er ikke noget en hurtig slankekur kan ændre på – snarere tvært imod. De fleste undersøgelser viser nemlig, at mennesker der går på slankekur og tabe sig hurtigt, ofte tager endnu mere på når kuren er slut.

Men hvad gør man så?

Det er en god idé at få indarbejdet helt nye mad- og motionsvaner. Dette medføre store ændringer i den måde vi lever på, og det kan derfor kan tage år at gennemføre og få indarbejdet i de daglige rutiner, som sikre et langtidsholdbart vægttab . Vi skal derfor gøre op med os selv og vores livsstil, eventuelt med professionel hjælp fra en klinisk diætist eller kostvejleder.

Få vaner gode vaner

Når vi skal tabe os og det ska l holde er det vigtig at være opmærksom på de daglige spisevaner. Mange gange skal vi sandsynligvis også kigge på alle de aspekter i vores liv, som er med til at give fedt på sidebenene.

Lav forandringer der holder resten af livet

De fleste diætister er også enige om vi virkelige er villige til at skabe de nødvendige forandringer – forandringer der holder resten af livet. Ved et vægttab skal man være opmærksom på at der ikke findes nogle hurtige og nemme løsninger – det handler om at holde fast og lægge en plan for fremtiden og for de udfordringer som opstår under vejs.

Held og lykke med vægttabet.