Køb voksenbleer fra Tena med diskret levering

Date Added: april 17, 2015

Author: VeJe

Voksenbleer er faktisk ganske naturligt

Når voksne oplever inkontinens, og derfor har brug for at gå med voksenble, er det et stort tabu for dem. Stort set alle forbinder behovet for bleer med børn, men det er langt fra tilfældet.

Faktisk er markedet for voksenbleer vokset markant de sidste par år, og intet tyder på, at det stopper foreløbigt. De årgange som nu går ind i alderdommen er meget store, og samtidigt lever vi længere og længere. Derfor bliver gruppen af personer, som oplever inkontinens i kortere eller længere tid, også langt større.

Da området er yderst tabuiseret er det svært at lave præcise opgørelser, men eksperter estimerer, at op mod 400.000 danskere i perioder af deres voksne liv har behov for at gå med ble. For nogen skyldes det permanent inkontinens, og for andre er der blot tale om kortvarig ufrivillig vandladning, f.eks. som følge af stress, en nyligt overstået operation eller muligvis stomi.

Tena er det førende mærke

Der findes flere producenter af voksenbleer. De to største på det danske marked er Tena og SCA. Begge har et bredt sortiment af bleer til voksne. På grund af det stigende marked er antallet af produkter også vokset. Derfor kan bleer nu fås til henholdsvist mænd og kvinder, ligesom de kommer i mange størrelser.

Tena har endda voksenbleer udformet som almindelige underbukser. De ligner almindelige boxershorts, og er derfor yderst diskrete.

Køb dine bleer til voksne på nettet

Hvis du – ligesom mange andre – helst vil købe dine voksenbleer online, så tilbyder LivetSomSenior Tena online bestilling. Du bestiller blot direkte fra hjemmesiden, og så bliver pakken sendt til hjem til dig. Når du køber bleer på denne måde får du en yderst diskret levering, hvor der intet står uden på pakken omkring dens indhold.