Oral-B Sensitive Clean tandbørstehoved

Date Added: januar 19, 2014

Author: Jan Klindt

Oral-B Sensitive Clean tandbørstehoved

Hvis du er en af de mange danskere der lider af ømt tandkød, og går du og leder efter en tandbørste der kan hjælpe med at få ømheden væk? Ja så er du kommet til det helt rigtige sted.

Som du sikkert ved, så får vi ofte ømt tandkød på grund af dårlig mundhygiejne. Så hvis du ikke følger tandlægens råd om at børster dine tænder godt og grundig, så dannes der for meget plak, og det kan medføre irritationer i dit tandkødet.

Husk du at børst dine tænder flere gange om dagen?

Plak bliver dannet allerede 20 minutter efter, at vi har spist vores sidste måltid. Det er derfor super vigtigt, at du børster dine tænder minimum 2 gange om dagen. Hvis du er en ad dem som holder af, at spiser mange små måltider i løbet af dagen, kan det være en rigtig god idé at børstet tænder flere gange om dagen.

Hvis du har ømt tandkød, kan den daglige tandbørstning være smertefuld oplevelse. Men hvis du skifter til en elektrisk tandbørste og et Oral-B Sensitive Clean tandbørstehovedet, kan dine smerter snart være fortid. Tandbørstehovedet har tynde børstehår, så det nemmere komme ind mellem tænderne og ind til tandkødsrenden. Men en elektrisk tandbørste fjerner du også effektiv plak, samtidig med at dit tandkød bliver blidt masseret.

Er Oral-B Sensitive Clean bedre end en almindelig gammeldags tandbørste?

Svaret er kort og godt JA. Med et Oral-B Sensitive Clean tandbørstehoved renser du dine tænder op til 3 gange mere i dybden end men en almindelig gammeldags tandbørste. Så allerede nu burde du vælge en elektrisk tandbørste samt et Sensitive Clean børstehoved frem for en almindelig gammeldags tandbørste, specielt hvis du vil beholde dine tænder hele livet.

0 false 21 18 pkt 18 pkt 0 0 false false false /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Tabel – Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Så ikke noget med at Oral-B Sensitive Clean tandbørstehovedet renser dine tænder mere effektivt, så har det også meget tynde børstehår som blidt massere dit tandkød. Der er altså rigtig mange gode grunde til at vælge et Oral-B Sensitive Clean tandbørstehoved frem for en almindelig gammeldags tandbørste.