Top 5 over veje til lindring af halsbrand

Date Added: juli 19, 2010

Author: Simon Konstantin

Har du lidt af halsbrand i fortiden? Hvis du har, kan der være en tendens til, at du vil opleve det igen, uanset om du har en historie med hyppige forekomster af halsbrand eller ej. Syrerefluks (det andet navn for halsbrand) forekommer hos en masse mennesker. Det kan forårsage ubehag og kan føre til komplikationer, hvis det ikke straks afhjælpes.

?

For at hjælpe dig med at få det rigtige middel mod netop dit tilfælde af halsbrand er der en række lægemidler til rådighed (i håndkøb), og der findes også naturmedicin. Valget vil udelukkende afhænge af, hvad du foretrækker, og hvad din læge ordinerer, hvis du søger lægehjælp.

?

Her er top 5 over naturlige måder, hvorpå halsbrand lindres:

?

1. Eddike – begrundelsen bag eddike som et middel til at afhjælpe halsbrand er, at det fungerer som en hjælper til at fordøje mad hurtigt. Et par teskeer blandet med vand (1 glas) vil være en fantastisk drink mod halsbrand. Det tjener som en forebyggende foranstaltning i stedet for et middel under et angreb af halsbrand.

?

2. Mandler – med henblik på at give dig lindring, skal du spise rå mandler. At gumle på disse nødder tjener som en god forebyggende foranstaltning ved et angreb.

?

3. Brune ris – med brune ris du vil få et stof, der vil opløse syren, der er til stede i maven og som får dig til at føle en smule ubehag. Et godt middel, som du kan tage, der ikke har nogen bivirkninger overhovedet.

?

4. Æbler – et æble om dagen kan tjene som et godt middel. Alt du skal gøre er at spise et sprødt og friskt æble. Den gode nyhed er, at du ved blot at gumle på et æble ikke kun vil blive fritaget fra halsbrand, men du vil også kunne holde din Acid refluks nede på et lavere niveau sammenlignet med brug af de medikamenter, du får fra apoteket.

?

5. Fløde fra tandsten – dette er et andet husråd, du aldrig ville have troet kunne helbrede enhver sygdom. Men på grund af tandstensflødens evne til at neutralisere syren i maven kan det i sidste ende hjælpe dig til at lindre halsbrand. Alt du skal gøre er at blande et par skefulde af fløden i noget vand for at skabe en løsning og drikke den.

?

Ovennævnte løsninger er blot nogle af de mange måder, hvorpå du lindrer halsbrand. Husk altid, at nogle af disse metoder kan virke for nogle, men måske ikke for andre. Det er ikke en total garanti for, at du får en øjeblikkelig lindring. Hvis du oplever kronisk eller alvorlig halsbrand, vil det være tilrådeligt at søge hjælp fra en læge. På denne måde får du den rigtige recept på den medicin, du skal tage for at få lindring af halsbrand.