Vardalaser- Laseroperationer og øvrig øjenkirurgi

Date Added: august 3, 2010

Author: Sture

Normal.dotm 0 0 1 411 2344 Skola 19 4 2878 12.256 0 false 18 pt 18 pt 0 0 false false false /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ascii-font-family:Cambria; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Cambria; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Vårda ØjenKlinik – tilbud på laserbehandlinger
Den svenske kæde af øjenklinikker, Vårda ØjenKilnik, har siden 2007 haft en klinik i København, hvor danskerne kan nyde godt af svensk ekspertise og svenske priser. Klinikken er specialiseret i laserbehandlinger, og har lige nu et tilbud på netop laserbehandlinger i anledningen af sommeren. Du får således rabat hvis du bestiller en tid inden d. 31. august 2010. I så fald kan du spare over 1000 kroner per øje. Klinikken tilbyder gratis forundersøgelse.
Hvis man gerne vil undgå briller og/eller kontaktlinser i fremtiden, er en laseroperation den perfekte løsning. Der udføres rigtig mange af dem, og de er både sikre, smertefrie og hurtigt overståede. Et indgreb tager ca. 20 minutter for begge øjne, og efter en uge vil man være parat til at gå på arbejde igen. Der er to typer af behandlinger: LASIK og LASEK. Sidstnævnte er den Vårda ØjenKlinik udfører i 90 % af tilfældene, og denne operation foregår ved, at de yderste lag på hornhinden løsnes og skrabes bort. Herefter går laseren ind og behandler overfladen på hornhinden og ”pudser” synsfejlen væk. Der påsættes en kontaktlinse som bandage i 4 døgn. Infektionsrisikoen ved LASEK er lille, og risikoen for arvæv er stort set ikke-eksisterende. De eneste bivirkninger du sandsynligvis vil mærke, er en let svien og prikken i dagene efter operationen.
En laserbehandling er permanent forstået på den måde, at synet ikke ændrer sig mere eller mindre end hvis det ikke var blevet opereret. Det betyder altså, at man aldrig mere behøver at tænkte på briller eller linser, hvilket både er en lettelse og en økonomisk besparelse i længden. Aldersgrænsen på laseroperationer er 20. Før 20-års alderen er synet ikke stabilt, og der er derfor større risiko for, at behandling ikke bliver permanent.
Selvom en laserbehandling som nævnt udgør en økonomisk besparelse i længden, så kan det for nogle være svært at skulle betale det hele prisen på en gang. Derfor tilbyder Vårde ØjenKlinik nu rentefri finansiering så du kan betale operationen over 12 måneder uden renter. Du kan også vælge at betale over 72 måneder med lave renter.
Laseroperationer kan hjælpe patienter med nærsynethed op til -10 dioptrier, langsynethed op til +4 og bygningsfejl op til -4. Nogle gange kan også større synsfelj korrigeres, så tøv ikke med at spørge klinikken til råds og lade dem se på mulighederne ved en gratis forundersøgelse. Der vil naturligvis også være opfølgende kontroller efter behandlingen, og på den måde kan du som patient være sikker på at blive fulgt helt til døren. Når synet stabiliseres efter ca. tre måneder, vil man kunne mærke det endelige resultat af behandlingen. Vårda lover, at der højst er to ugers ventetid på en operation, så om mindre end fire måneder vil du kunne se klart uden kontaktlinser eller briller, hvis du slår til nu.

?