Massage og din genoptræningslan

Date Added: oktober 26, 2017

Author: Albert

Massage terapi bliver mere kendt for deres evne til at håndtere bekymringer som angst, depression, træthed og søvnløshed. Men deres anvendelse i forbindelse med forhold, der kan kræve forlænget behandling eller rehabilitering, er ikke blevet offentliggjort i vid udstrækning. Yderligere forskning støtter inddragelse af karrosseri i en mental sundhed helbredende plan med et omfattende psykoterapi program.

Før du begynder enhver form for karrosseri til at løse psykologiske problemer, er det bedst at møde en mental sundhedspersonel, som vil overvåge genopretningsprocessen. Afhængigt af emnet og personens historie kan karrosseri ikke være den mest passende komplementære behandling, eller det kan være tilrådeligt at vente, indtil personen er længere ind i genoprettelsesprocessen for at undersøge massage.

Forskning viser træning hjælper med at reducere fysisk og følelsesmæssigt ubehag under afhængighedsprocessen på mange måder. Nogle rehabiliteringsfaciliteter og boligbehandlingscentre anvender massage terapeuter til at hjælpe kunder på stedet. Desuden kan folk, der forsøger at holde op med at ryge, bruge selvmassage til at reducere nikotintrævninger. Forekommende problemer i rygestop processen, især angst og humør problemer, er også lettet af touch terapi og massage.

Tilbagekaldelse kan være en yderst smertefuld oplevelse, især for personer, der har udviklet en opioidafhængighed efter at have fået ordineret lægemidlet til fysisk skade eller smerte. Massage kan fremskynde afgiften, mindske risikoen for sekundære sundhedsproblemer og reducere behovet for beroligende midler eller andre lægemidler til at berolige en klient.

Karosseri reducerer også sandsynligheden for tilbagefald. Mayo Clinic tilbyder et program til smertestyring og reduktion, som tager en “biopsykosocial” tilgang til at afvige opioidbrugere fra medicinen og erstatte den med holistiske terapimuligheder, herunder massage. Resultaterne har været meget positive, hvilket væsentligt mindsker kundernes behov for smertestillende medicin efterfølgende.

Personer, der i øjeblikket bruger alkohol eller andre stoffer, og dem, hvis systemer stadig indeholder dem, anbefales ikke at modtage massage. I sådanne tilfælde er det sandsynligvis, at leveren allerede behandler stofferne og kan blive overvældet af toksiner, da karosseriet begynder at træde i kraft.
Selvom træning har en direkte positiv sammenhæng med forbedret humør og følelsesmæssig stabilitet, siger forskere, at den mere umiddelbare effekt af massage er en dybere forbindelse med sig selv. Efter traumer kan en person begynde at dissociere eller udvikle tankemønstre af selvlidelse og afvisning af selvet. Massage og karrosseri kan medvirke til at bringe bevidstheden tilbage til kroppen og ens tilknytning til det på konstruktivt, nonjudgmental måde. Ved at tage fat på de fysiologiske konsekvenser efter traumer kan professionel karrosseri hjælpe med at fjerne nogle af de følelsesmæssige barrierer for helbredelse, såsom smerte og ubehag relateret til berøring eller en anden persons nærhed. På denne måde gør terapien det muligt for mere psykologisk og følelsesmæssig helbredelse at finde sted og for kunderne at genoprette selvoptagelse.
Spiseforstyrrelser og massage Almindelige spiseforstyrrelser som anoreksi, bulimi eller binge-spisning kan udgøre en række sundhedsrisici og kan endda være livstruende. Behandlingsfaciliteter og -programmer fokuserer på at hjælpe nogen med at lette tilbage til en livsstil, der understøtter et sundt forhold mellem mad og ens krop. Disse ændringer kan være mindre i starten, men det kan stadig være ekstremt beskatning af folk, hvis systemer tilpasser sig til at spise på en anden måde. I nogle tilfælde fører spiseforstyrrelser til kardiovaskulær svaghed eller kredsløbsproblemer, og karrosseri er ikke tilrådeligt, hvis begge betingelser er til stede. Men for alle, der ikke oplever disse alvorlige bivirkninger, kan massage være nyttigt i de tidlige stadier af inddrivelse ved at forbedre fordøjelsen, mens kroppen helbreder. En vigtig del af bevægelsen forbi bulimi, bingeing eller anoreksi udvikler mere positivt kropsbillede og selvrespekt. Selv om meget af dette arbejde er psykologisk, kan karrosseri være en faktor, der hjælper med til at fremme et bedre selvværd. Undersøgelser viser, at folk er mere i stand til at acceptere sig selv efter at have modtaget massage og oplever de positive virkninger af øget serotonin og dopamin. Med andre ord, når kroppen føles god, er det lettere at føle sig godt om kroppen. Med effektiv psykoterapi kan karrosseri give uventet lindring under genoprettelsesprocessen og tilbyde håb for folk i genopretning og deres familier.