Massør og zoneterapeut

Date Added: april 14, 2010

Author: Allan Bendix

BendixMassage
Allan Bendix giver fysiurgisk massage en massage form som har været praktiseret i Danmark siden 1900 – tallet. Den er Indført til norden af Svenskeren Per Henrik Ling. Der er tale om en massageform, der er baseret på kroppens anatomiske opbygning. En fysiurgisk massør kan med sine hænder og undersøgelsestekniker lokalisere og behandle lidelser. Massagen er dybdegående på de enkelte muskler, deres udspring og tilhæftninger og virker smertelindrende på overbelastede muskler. Massagen bygger på erfaringer, der har rødder langt tilbage i historien. Kombinerede med den nyeste viden betyder det, at massagen i dag har stor betydning for vores fysiske og psykiske velvære samt vores præstationsevne.

Massagens gode virkninger er mange, også selvom massagen aldrig må stå alene i behandlingen af f.eks. dårlig ryg og andre muskelproblemer. Her skal også udspænding, styrketræning, meridian ubalancer og hensigtsmæssig brug af kroppen indgår i behandlingen. Men massage er – udover at være meget behageligt – også meget sundt. F.eks. Kan massage forkorte muskelømhed efter træning, virke smertelindrende, afslappende samt aktivere immunforsvaret i en positiv retning.

Afslapning
At massage har en afslappende effekt på musklerne, er der mere der taler for. Gives massagen afslappende, dvs. i bløde rytmiske strøg og æltning med håndfladen, nedsættes spændingen i musklerne. Vil man opnå den største muskelafslappende effekt, bør man dog ligge vægten på at kombinere massage og udspænding/stretching af musklerne. Udspænding menes at have en endnu større effekt rent fysiologisk, mens massage alligevel opleves af mange som det mest afslappende uden stretching.

Zoneterapi
Allan Bendix er også uddannet zoneterapeut.

Hvad er Zoneterapi

Teknikken bag zoneterapi er baseret på 2.000 års gamle kinesiske teorier omkring organernes funktion og påvirkning på resten af kroppen.

Zoneterapi er en behandlingsmåde, der har været kendt i flere tusinde år. Den har blandt andet været praktiseret i Kina.

Zoneterapi er naturvidenskabeligt baseret på princippet om, at alle kroppens organer er afbilledet under fødderne som refleks zoner. Ved hjælp af forskellige tryk, både på over og undersiden af fødderne, kan man øge kroppens evne til at helbrede sig selv, og skabe mere velvære. Ligesom massage er zoneterapi velegnet til både at læse et akut problem, men i ligeså høj grad, til forebyggelse af gener hos den enkelt.

Når ubalance og blokeringer opstår, er kroppen ikke i stand til at hele sig selv på grund af sammenbrud i dens effektivitet og det er på det tidspunkt, bl.a. at ubehag, smerter, depressioner, aggressivitet kan forekomme.

Få genoprettet din indre kropsbalance.
Zoneterapi kan aktivere din krops naturlige kraft ved at rydde op i blokerede energibaner.

Zoneterapi hjælper afgiftningen af kroppen og giver i samarbejde med resten af de legemlige processer en optimal effektivitet.

Alle har evnen til at forbedre deres egen tilstand, når kroppen er kommet tilbage til den rette balance.

Ønsker du at øge din livskvalitet, slippe af med fordøjelsesproblemer, hormonelle lidelser, menstruationssmerter, barnløshed, overgangsalder, virusinfektioner, rygproblemer, migræne, hovedpine, kolik, kroniske tilstande, pande/kæbehulebetændelse, depressioner, følelsesmæssige problemer, søvnløshed, luftvejslidelser, astma, bronkitis, allergier og utallige andre tilstande så er zoneterapien et godt virkemiddel.