5 trin til succes som iværksætter

Date Added: september 29, 2009

Author: Nicolaj B. Müllertz

Løs problemer, og vend det til succes!

Nogle mennesker er fødte ledere, men du bør altid tage ansvar for dine handlinger. Også når det går ned ad bakke!

En god leder er af natur god til at se løsninger på problemstillinger. Er du god til at vende problemstillinger til noget possitivt, istedet for at grave dig dybere ned i problemerne. Er du tættere på succes..

Menneskelige egenskaber!

Lad os se kendsgerningerne i øjnene små virksomheder har ikke resurserne til at betale mange ansatte til at lave arbejdet, så som selvstændig skal du selv have arbejdshandskerne på.

En af de vigtigste egenskaber som iværksætter er at du har de menneskelige egenskaber iorden.

At kunne opbygge tætte forretningsforbindelser, med tillid og loyalitet er noget enhver virksomhed bør sætte højt på dagsordenen.. At kunne bygge gode realationer til andre virksomeheder, leverandører, kunder, og alle parter imellem, er noget alle iværksættere bør bestræbe sig på at kunne mestre..

Skab tillid!

Skab tillid til dine partnere, og omkring dit produkt/ydelse. Det er helt afgørende at du har andre folks tillid hvis du vil have succes. Udstrål tillid og din succes vil vokse.

Tænk stort!

Som iværksætter på et hårdt og overfyldt marked bliver du nød til at tænke stort, både om dig selv og dit produkt/ydelse. Du skal have visioner både når det går op og ned for virksomheden. Ved at tænke stort får du flere indgangsvinkler indover og det vil hjælpe dig i sidste ende. Så tænk stort og skil dig ud fra mængden ved at være den bedste på dit område.

ENERGI!

Der har været snakket om det før. Nogle mennesker har bare en helt specielt energi, også noget der kaldes Iværksætter genet! Fasthold altid en begejstring for dine ydelser og produkt, og det vil smitte af på dine ansatte, partnere eller mulige kunder.

At kunne opretholde en god energi altid er selvfølgelig umuligt, men prøv og vælg de sure opgaver fra. Det kan godt være du kan tjene lidt små ører på det, men gør det dig deprimeret at udfører arbejdet så drop opgaven. Lav det du kan li, få energi ud af det og spred det til dine medmennesker!

Håber i vil tage imod de her principper. Det er noget jeg tror på vil kunne skabe succes for dig

Venligst,

Nicolaj B. Müllertz