Zunavi

Date Added: juni 19, 2009

Author: Sander Tams

Zunavi.dk er et lille community, som er rettet mod udveksling og diskussion omkring små hobbyer.

Man kan her skrive sin egen historie ind, få sig en webcomic, eller noget andet af et stadigt voksende udvalg. F.eks. kan man også få lov at konstruere og spille et læsespil, som er communitiets eget navn på et helt nyt koncept, man ikke har kunnet finde på internettet før nu.

Man behøver ikke at være logget ind, for at se størstedelen communitiets ganske gratis kreationer, som imbefatter titler som The Fellowship of Eragon, Livet Efter Døden og Sins Of A Solar System.
Dog skal man registrere, som også er helt gratis, for at få lov at give feedback til folks kreationer, se de interaktive brugergenererede spil, deltage i forummet, eller slippe sin egen kreativitet løs.

En stor del af indholdet på siden får automatisk genereret RSS-feeds, så man med en RSS-reader som bl.a. er indbygget i nogle browsere, kan holde øje med de historier eller andre ting, som man følger med i, såfremt deres ejer tilføjer nye afsnit fra tid til anden.

?

Udover selve indholdet på zunavi, giver Sander også her information om browserspilprojekter, han enten selv har kørende, eller som andre har i tilknytning til zunavi. Primært er der fokus på Techgame eller The Tech Game, der er et spil under udvikling, som man vil kunne spille direkte fra sin bruger på zunavi, uden nød for at logge ind i spillet.