Krus med logo

Date Added: marts 1, 2011

Author: Niklas Karlsson

Det er blevet utrolig populært at få lavet krus med logo! Den enorme efterspørgsel på krus med logo, har, naturligvis, også øget udbuddet, hvilket også har været medvirkende til, at det nu er muligt at købe billige krus med logo rigtig mange steder.

Krus med logo – hvad gør det godt for?

Når dit firma har krus med logo, har du altid en god gave at give til kunderne. Et krus er noget vi alle har brug for, hvilket gør det til en fremragende gave. Det er dog helt sikkert, at hvis dit logo ikke er pænt eller skriger af reklame, vil det ikke blive brugt. Der er rigtig mange eksempler på, at dårlige gaver bare ryger ud – og så har du brugt tid og penge på at få dem fremstillet. Brug derfor lidt tid på at få designet et godt logo til kruset. Det skal ikke skrige for meget af reklame, men derimod være lækkert og flot at se på. Tænk på, at hvis kruset er flot, vil det måske blive brugt de næste fem år. Det er altså en mulighed for at få dit logo vist hver dag i rigtig mange hjem, de næste fem år!

Krus med logo – hvor meget skal jeg bruge?

Du bør ikke bruge alt for mange penge, når du først har logoet på plads. Selve kruset behøver ikke være specielt dyrt, men logoet skal naturligvis trykkes i god kvalitet. Hvis du får fremstillet mange krus, så tag kontakt til trykkeriet og få forhandlet en god pris. Det er trykkerierne vant til, så de vil helt sikkert gerne give dig rabat på dine krus med logo.