Bryllup

Date Added: februar 1, 2010

Author: Martin Rieck

Bryllup med TV

Bryllupskanalen er Danmarks eneste bryllups Tv-station med dansk producerede indslag omkring planlægningen af livets fest. Meget skal planlægges og hvordan er det lige med traditionerne. Spørgsmålene er mange og de kræver svar. Vi taler med eksperterne og direkte med vores seere. Vi finder de gode historier og bringer inspirerende interviews, produceret til danskerne. Bryllupskanalen.tv gik i luften 1. November 2009. kl. 00.01.

Bryllupsportal – Modesite med Web-TV

Når et bryllup skal planlægges, bruger de danske par, meget tid på planlægningen. En bryllupsportal hjælper med inspiration til hvordan man kan holde sit drømmebryllup. Bryllupskanalen er mere end et bryllupssite. Bryllupskanalen giver inspiration, tips, tricks og trends indenfor bryllup. I vores månedsmagasin ser vi på gossip og sladder indenfor bryllupper.

Inspiration til bryllup

Hver uge udsender Bryllupskanalen nye bryllupsprogrammer om bryllup, alle vores udsendelser er produceret i HD, så du har mulighed for at se bryllups programmerne på et HD fjernsyn. Du har også mulighed for at se vores bryllups programmer via podcast, Itunes, Boxee, og via telefonen. Bryllupskanalen.tv går bag kulissen – for hvad foregår der egentlig hos alle de bryllups leverandører, som i sidste ende, sørger for at brylluppet forløber perfekt. Der er god grund til at glæde sig! Der er masser af nye, spændende og relevante bryllupsindslag på vej!

?

?