Hvordan finder du en date i København?

Date Added: oktober 7, 2010

Author: Kirsten

?

At finde en date i København og komme på en hyggelig date sammen er slet ikke så svært, som du måske tror. Der er masser af single fora i byen, hvor du kan møde en potentiel date, hvadenten du har lyst til at gå ud at spise eller lave noget andet.

Hvis du er genert og behøver lidt tid til at varme op for at kunne snakke med fremmede, kan du først gå på et online dating site og lede efter kvinder i København. Nogle dating sites hjælper dig endda med at få en date i stand med en potentiel partner, hvis du udviser interesse for ham/hende. Denne option giver dig mere kontrol, og du skal ikke planlægge ret meget selv.

Barer og natklubber er et andet sted at finde dates eller måske gå ud på en date efter en glad aften og få et par drinks og en svingom. Der er masser af gode barer og klubber i København med en livlig single scene og populære Ladies’ Nights. En af de populæreste er Ocean Club, der ligger på Sundkrogskaj 17. Gæsterne på Ocean Club er attraktive mennesker, og efter at have indtaget et par velsmagende cocktails vil det ikke falde dig svært at finde en date her. Hvis du synes godt om det dampende miljø på Ocean Club og chancen for at spotte en tiltrækkende date, skulle du tage at besøge Damhuskroen. Denne natklub er kendt for sin livemusik, sine danseshows, festlokaler og særarrangementer. Her er det ikke svært at finde dates til en vis type date, men sørg blot for at være klædt pænt på.

En yderligere, god mulighed for at finde en date er på Hamlet Nordic Dining. Dette københavnske etablissement, holdt i moderne, skandinavisk design, byder på lækre, nordiske retter. Restaurantens stemning har tiltrukket mange stilfulde gæster, og det er her helt almindeligt at konversere sidemanden. Hvis du nyder bar-scenen, må du absolut slå et smut forbi Vinbaren i København. Denne bar er utrolig vibrerende takket være sine stamgæster, der er af den unge og energiske type. Vinbaren er mere afslappet end Hamlet, men med et lige så trendy interiør, hvor du kan føle dig godt tilpas i din diskrete jagt på en date.

Hvis du snarere længes efter dates med en litteratur- og kunstinteresseret, så prøv at finde en på Statens Museum for Kunst. Museet er ikke helt så besøgt som Louvre, men rummer faktisk en del kunstværker af høj klasse. Malerier og skulpturer er et godt konversationsemne, da det er forholdsvist smertefrit at spørge personen ved siden af dig, hvad han eller hun egentlig synes om værkerne – samt udtrykke din personlige opfattelse af dem. Hvis samtalen fortsætter, kan du være heldig pludselig at have fået dig en date. En helt anden mulighed er at gå i en af København’s mange boghandler. Hold øje med, hvad din potentielle date læser, og begynd så en samtale om bogen eller dens emne.

Til sidst kan du naturligvis også finde en date ved at gå til finere, dansk madlavning. Tilmeld dig et madlavningskursus og begynd bevidst at lære de andre kursusdeltagere nærmere at kende. Det vil muligvis overraske dig, hvor effektivt et madlavningskursus kan være som hjælp til at lokalisere en date i Danmark. Efter nogle gange kan du nemlig, uafhængig af dit eget gastronomiske niveau, spørge den sødeste af de andre på kurset ud på en restaurant-date, hvor I smager og nyder i stedet for selv at skulle kokkerere.

?

?