Sikre “blind date spots” i København

Date Added: oktober 18, 2010

Author: Kirsten

Når du skal på en blind date i København, skal du selvfølgelig finde et sted, der er både sjovt og sikkert. Dette gælder især, hvis du har mødt en blind date gennem et dating site, da du sikkert ikke kender personen så godt. Heldigvis byder København på et stort antal sikre dating spots.

Barock

Barock er en lille, hyggelig restaurant, som du og din blind date garanteret vil nyde. Atmosfæren er romantisk, og madudvalget er utrolig lækkert og alsidigt. Denne lille restaurant ligger i København K, rettere sagt i Nyhavn. Du kan derfor skrue en tand op for romantikken og mødes med din date nær Kongens Nytorv. Ruten derfra til Nyhavn fører jer gennem nogle af de smukkeste steder i København og udgør i sig selv en romantisk og scenisk spadseretur.

Barock er et storartet valg til en blind date, fordi det både er offentligt og romantisk intimt på samme tid. Som sagt er det altid en god idé for en sikkerheds skyld at møde en blind date – eller én, du har mødt på et dating site i det hele taget – et sted, hvor der også er andre mennesker. Og Barock lever helt op til denne betingelse: der er altid folk her, men omvendt har man også fornemmelsen af privathed ved sit eget bord, hvor man kan nyde et udsøgt måltid i fred.

Strøget

Strøget’s små sidegader rummer også mange romantiske tilflugtsmuligheder. Gågaden Strøget er altid fuld af mennesker, butiksliv, caféer, restauranter og naturligvis isboder! Stedet er som skabt til en blind date, ikke mindst da det ligger så centralt. Strøget egner sig til dates på alle tidspunkter af dagen.

Især er det den helt perfekte, centrale placering, hvis din date ikke selv er fra København. Hvis du f.eks. mødte din date gennem en ven eller et dating site, udgør Strøget en sikker boble at opholde sig i – ud over selvfølgelig at være et spændende udflugtsmål.

Tivoli

Tivoli er et vidunderligt og evigt populært sted for mangen en date i København. Det er en forlystelsespark, der ud over sine forlystelser har smukke blomsterhaver, madsteder, spillehaller og frilufts-shows. Tivoli er en dejlig park og et utrolig velegnet sted til en blind date, fordi den er så offentlig og dog så helt igennem romantisk.

Her kan du slappe af og virkelig nyde atmosfæren, musikken, lysene og blomsterne. Du kan tage på skøjtebanen, i en dance hall, spille spil, spise, drikke og høre masse af musik. De smukke blomster overalt vil få jer begge i romantisk stemning, og havens gangstier byder på mange muligheder for at stoppe op og se på sceneriet sammen. Hvis du er heldig, vil du og din date slentre gennem haven, begynde at holde i hånd og måske opleve en spirende kærlighed … . Alt kan ske i magiske Tivoli.

Kanalrundfart

En anden, romantisk blind date i København er en tur ned ad de gamle kanaler. Båden passerer forbi flotte og historiske steder i den gamle bymidte. En kanalrundfart er både malerisk og interessant – samt en oplagt blind date udflugt.

En bådtur er velegnet netop til en blind date, fordi man ombord på en båd føler sig relativt privat, men ikke er helt isoleret. Der vil konstant være andre mennesker – og smukke omgivelser – omkring jer. En perfekt romantisk og sikker Københavner-date. Som en ekstragevinst er der ikke så meget andet at lave på båden end at sidde tæt sammen med din date og flette fingre, mens I nyder den smukke sightseeing. Endnu et plus ved en kanalrundfart er, at du for en meget rimelig pris får en oplagt date-mulighed, der sjældent slår fejl.

Dyrehavsbakken

Har du en anelse mere at spendere, eller vil du gerne imponere én, du har mødt på et

datingsite, kan I besøge Dyrehavsbakken, også kaldet Bakken. Denne enestående forlystelsespark garanterer sjov og spænding for alle pengene. Parkens magiske stemning kunne være lige den magi, du har brug for til at få din egen romance til at slå gnister.

Dyrehavsbakken er velegnet til en date, både i kraft af sin offentlige og dog absolut sikre beliggenhed, men også ved at være en sjov og spændende oplevelse i selskab med din date. En fordel ved at tage din date med i en forlystelsespark er, at du her kan teste hans eller hendes personlighed. Den type forlystelser og rustjebaner, din date vælger at gå på, siger en hel del om personen bag. Og så er der intet andet som den adrenalinrus, du får i en forlystelsespark, til at få jer begge i romantisk humør.

Statens Museum for Kunst

Statens Museum for Kunst er, sin størrelse taget i betragtning, et af de fineste, moderne kunstmuseer i verden – og så er det placeret i smukke, charmerende København. Statens Museum for Kunst udgør et fantastisk blind date spot, fuldstændig åbent for offentligheden og totalt sikkert. Et yderligere plus ved at vælge stedet er, at det måske vil imponere din date lidt at blive inviteret til at se nogle af historiens mest storslåede malerier sammen med dig.

At tage din date med på Statens Museum for Kunst kan altså give dig et kulturelt og sofistikeret image. Du har rig mulighed for at imponere med din viden og din værdsættelse af finere kunst. Og så er en tur gennem et museum naturligvis en perfekt chance for at holde i hånden.

Den lille Havfrue

Et af de mest traditionelle steder for en date i hele København er Den lille Havfrue. Statuetten befinder sig på København’s havnefront og er den mest populære turistattraktion, ikke blot i hele København, men i hele Danmark. Den lille Havfrue er et sikkert og sjovt sted til en blind date, fordi det er offentligt – og med sin romantiske historie er en oplagt mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Til sidst vil vi bare endnu en gang minde om, at det ved blind dates eller dates mødt på dating sites er utrolig vigtigt at finde et både trygt og sjovt sted til at lære hinanden at kende. God fornøjelse!