Krus med print – den perfekte gave til dine nærmeste

Date Added: april 14, 2011

Author: Karl Jansson

?

At købe et krus med print kan være den perfekte gave til dine nærmeste. Dette skyldtes at et krus med print er meget personligt, og det vil derfor gøre et helt specielt indtryk på den af dine nærmeste du giver dit krus til.

Netop at dit krus bliver helt unikt, med dit eget print er med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Tænk på at der ikke findes et krus i hele verden, der er magen til det krus du giver, til netop den du holder af. Du får altså muligheden for at designe dit helt eget tryk på dette krus.

Hvilke print kan laves på krus?

Der kan laves mange forskelige print på krus, og der er rigtig mange muligheder der er oplagte. Hvilke muligheder der kunne være for at printe på netop dit krus, vil jeg gennemgå herunder.


Et familiefoto er altid en sikker vinder, når du skal have lavet print på dit krus. Personen der modtager kruset vil føle det som en stor gestus, og vil med sikkerhed tage imod kruset med kyshånd.

En anden idé til dit specialdesignede krus kunne være at få trykt et logo eller et motiv, som du ved betyder noget helt specielt for dig eller den af dine nærmeste du ønsker at give dit krus. Til dette kunne et portrætfoto være oplagt. Hvem ønsker ikke at blive mindet om hianden, hver evig eneste gang kruset tages frem fra skabet?

Hvis ingen af disse idéer passer på dig, kan det til sidst anbefales at få lavet et simpelt mønster, således at motivet på dit krus ikke kommer til at fremstå alt for iøjnefaldende. Dog skal du huske på at dit eget krus altid vil være helt unikt, uanset om du vælger at give det til dig selv eller en af dine nærmeste.

?