Plakater er de nye familieportrætter

Date Added: august 9, 2012

Author: Anette

I ethvert hjem af ældre dato kan du næste være hundrede procent sikker på, at du på en eller anden væg støder på et godt, gammeldags familieportræt. Billeder og malerier af store personligheder i familien, eller hele familien samlet, var tilbage i tiden meget normal vægpynt, men i disse år et det mildest talt en lidt anden form for kunst, der hænger i mange hjem.

Gode gammeldags plakater har nemlig fået deres helt store renæssance. Ikke plakater med nuttede hundehvalpe eller velplejede drengebands. De hører en svunden tid til. Der er tværtimod tale om kunstneriske plakater, ofte med et meget grafisk udtryk.

Farverne kan være stærke, men hvis det er tilfældet, holdes farvevariationen på plakaten i bund. Ofte holdes farverne dog til et minimum, og det grafiske sort/hvide udtryk dyrkes meget.

Plakater kan give et rigtig flot udtryk til et rum, idet de tiltaler den moderne og enkle skandinaviske indretningsstil, der præger mange hjem.

Hvis du også gerne vil have plakater op på dine hvide vægge, kan det være en rigtig fin idé at få dem indrammet. Det giver et helt andet look end hvis du hænger plakaterne op med tegnstifter, tape eller tyggegummi, som man gjorde med idolplakaterne på sit gamle teenageværelse.

Klik her, hvis du vil have et godt tilbud på plakatindramning.