Jesper Nielsen

Date Added: november 19, 2012

Author: Jesper Nielsen

Ja det er jo ikke alle som kan drikke vine fyldt med alkohol. Måske er man den ‘heldige’ vinder af at få lov til at køre hjem eller også er man ikke i stand til at drikke alkohol er flere grunde. Det kan være på grund af graviditet, sygdom, tidligere forbrug eller noget helt andet. Det er også ligemeget, hvis man har lyst til alkoholfri vin skal man også kunne få det.

Pointen er at der skal også være noget at drikke til dem som ikke kan drikke alkohol. Selvfølgelig skal der være noget til dem som gerne vil have vin og ikke sodavand for det er de for gamle til. Dog er der ikke mange som er klar over at man kan få mange typer alkoholfrie vine som for eksempel Chardonnay, Merlot, Blanc eller Spumante. De har alle tilfælles at det er ret kendte vine, men der behøver ikke at være alkohol i.

Hvis de ikke kan skaffes i det nærmeste supermarked kan de helt sikkert skaffes på nettet. Det gælder blot om at spotte de bedste online forretninger så man kan få noget for pengene.

Man skal bare være sikker på at der ikke er alkohol i!

Dog hvis der er 0,5 % alkohol i skal man drikke ca 3 liter før man når op på samme mængde som en almindelig øl. Derfor skal man enten gøre det eller også finde en vin med 0 % alkohol. Eller lave den nemme løsning og blot vælge cola i stedet.

Se flere udvalg af alkoholfri vin inde på Vintjekkeren.dk.