Strategisk ledelse, HR, Organisationsudvikling

Date Added: oktober 15, 2018

Author: Nik

Få det hele med lederuddannelser fra MacMann Berg. Vi tilbyder spændende lederuddannelser for dig, der ønsker et fagligt højt niveau og lederuddannelse uden eksamen. På blot 12 dage klædes du på med redskaber, der vil gøre dig til en uundværlig del af virksomhedskulturen uanset, hvor hektisk et miljø vil du med overblik, indblik og visionær strategisk ledelse formå at lede såvel medarbejdere som virksomhed i mål med ønskede strategier og menneskelige relationer intakte. Vælg imellem lederuddannelser med fokus på:

·         Menneskelige ressourcer (HR)

·         Relationel ledelse

·         Udvikling af organisationen

·         Strategiske procesledelse

Menneskelige ressourcer og strategisk ledelse

Det kræver de rette værktøjer at være en god leder. Med lederuddannelser fra MacMann Berg får du værktøjer til på bedste vis at være kulturbærer – at forene visioner med den rette motivation fra medarbejdere og øvrige ledere, således at forandringskraften kan slå igennem og det ønskede resultat opnås på bedste vis. Du bliver selv et strategisk ledelsesredskab til at nå de ønskede resultater. Her bliver du klædt på til at sætte grænser, når det er nødvendigt og åbne døre, når det synes mest umuligt. Du bliver eksemplet på den gode leder – den de andre ser op til mht. motivation, drive og vision. Den strategiske ledelse sættes i system og du bliver en vigtig brik i spillet. Se mere om uddannelse i strategisk ledelse og menneskelige ressourcer her.

Lederuddannelse uden eksamen

Den hektiske hverdag kan være en forhindring for dig, der ønsker at højne dine faglige kompetencer indenfor organisationsudvikling og HR. Med lederuddannelser fra MacMann Berg får du her muligheden for selv at vælge, hvornår du vil uddanne dig. Forløbet er overstået på intet mindre en 12 undervisningsdage og din faglige kunne og din egen indre leder vil blive betydeligt styrket i dette spændende forløb. De helt rette redskaber klæder dig på til funktioner, der får vidtrækkende betydning for den virksomhed, som du er leder i. Vælg imellem uddannelserne:

·         Uddannelse i Strategisk Relationel Ledelse

·         Systemisk Leder- og Konsulentuddannelse

Har du ikke tidligere erfaring medsystemisk ledelse og organisationsudvikling anbefales det, at du starter med Systemisk Leder- og Konsulentuddannelse og derefter følger op med Uddannelse i Strategisk Relationel Ledelse. Så får du om nogen den perfekte sammensætning af redskaber til dig som leder for at imødekomme de udfordringer mange virksomheder oplever både i forhold til medarbejdere og i forhold til forandringsledelse.

Mennesket som bæredygtigt redskab

Du kommer helt i fokus her med egen drivkraft og indblik i menneskelige ressourcer. Her får du muligheden for at vokse som både menneske og som leder. Resultatet bliver en fagligt kompetent leder, der med rette værktøjer og indsigt kan få medarbejdere og virksomhed med på målet med visioner og en forandringskraft, der kommer alle til gode. Forandringsledelse og organisationsudvikling i smuk kombination med HR-arbejde giver dig de helt rette lederegenskaber, der vil blive værdsat hele vejen rundt i virksomheden. Få lederuddannelser på kun 12 dage med den perfekte værktøjskasse til at få såvel det bedste frem i medarbejdere og virksomhed med dig som kompetent kulturbærer. Det er ikke uden grund at lederuddannelser fra MacMann Berg hører til blandt nogle af de mest eftertragtede i Danmark. Se mere om uddannelser til ledere her.