NLP

Date Added: september 29, 2011

Author: Nancy Søtbæk

NLP uddannelse udvikler mennesker på det personlige plan gennem virkningsfulde værktøjer der med stor succes kan bruges i dit arbejde og i din dagligdag. Mens du lære NLP, og føres ind i en ny indsigt i kommunikationens verden, vil du udvikles og afklares om mange af dine bevidste og ubevidste ressourcer. Det vil berige din egen opfattelse, give et nyt syn på dig selv og dine omgivelser, samt hjælpe dig med at skabe nye platforme for din adfærd og din måde at udtrykke dig selv på.

Viste du at 93 % af al kommunikation er nonverbal? De ord du siger er kun 7 % af din kommunikation.

NLP uddannelse giver en solid erfaring i kommunikation og personlig ressourceudvikling, og du vil hurtigt kunne måle effekten og virkningerne af disse enkle og virkningsfulde værktøjer. Du vil igennem hele din NLP uddannelse få praktisk træning af det teoretiske stof.

Der ligger mange personlige gevinster med en NLP uddannelse og du vil bl.a. få redskaber som vil hjælpe dig med, at opnå mere af det du ønsker på mange områder i dit liv, ganske enkelt, fordi du igennem din NLP uddannelse opnår en selvindsigt du vil tage ejerskab af resten af dit liv.

Coach & NLP Academy Europe tilbyder en række forskellige former for coach uddannelser, som hver især er skræddersyede til at give dig lige præcis de redskaber, du har brug for.

Når du tager en coach uddannelse, får du indsigt i en model for personlig udvikling og afklaring. Det betyder, at du med en coach uddannelse får virkningsfulde og varrige redskaber, som gør dig i stand til at sætte personlige mål og udvikle strategier til at nå disse mål. Det er ikke kun dig selv, der drager nytte af de kompetencer, du har tilegnet dig på din coach uddannelse. Dine omgivelser vil også mærke, at du har fået nogle værktøjer, som sætter dig i stand til at hjælpe andre til at hjælpe sig selv til at finde deres potentialer, retning og mål.

Vores kerneydelse er en coach uddannelse i tre moduler. Derudover tilbyder Coach & NLP Academy Europe uddannelserne Life Coach og helt ny uddannelse Børne, Teenager og Ungdoms Coach. På Life Coach uddannelsen bliver du trænet i at optimere dine sproglige og kommunikative kompetencer, så du får en bedre samtale med din coachee. Børne, Teenager og Ungdoms Coach uddannelsen er skræddersyet til dig, der ønsker og drives til at arbejde med børn og unge og udruste hele miljøet omkring barnet, teenageren og den unge. Denne banebrydende uddannelse er i seks moduler, hvor du lærer at afkode børn og unge, forebygge konflikter og mægle, både som forebyggende og hvis det allerede er gået i uhensigtsmæssig retning for partnerne imellem.