Læs boganmeldelser og vælg de rigtige bøger fra start

Date Added: januar 29, 2014

Author: Tobias Hyldeborg

Hvis du bruger meget tid på at læse bøger, så ved du også, hvor irriterende det er at få fingrene i en dårlig bog. Der findes ikke noget værre end at bruge fem timer på en bog du troede var god. Livet er for kort til dårlige bøger. Derfor kan du ligeså godt benytte dig af et meget enkelt trick, der sikrer dig en god bog – hver gang!

Herunder kan du læse meget mere om tricket. Du kan med fordel læse med her, hvis du selv bruger meget tid på at læse og gerne vil vide, hvordan du vælger de rigtige bøger fra start af.

Anmeldelse af bøger er din trofaste hjælp

For at vende tilbage til det førnævnte trick, så går det ganske enkelt ud på at læse en masse boganmeldelser. Anmeldelser af bøger kan virkelig hjælpe dig med at få et godt eller dårligt indtryk af en given bog.

Lad os sige, at du gerne vil læse bogen om vaner af Charles Duhigg, men er i tvivl om den virkelig er pengene værd. I sådan et tilfælde er det mere end oplagt at læse bogens anmeldelser, så du kan danne dig et indtryk af om det er noget for dig eller du blot bør vælge en helt anden bog.

Du kan finde et hav af velskrevne boganmeldelser på DinBoganmelder.dk, hvis du gerne vil i gang med at finde en ny og god bog at læse. Derudover kan det også anbefales at besøge DR.dk et par gange om måneden, da de jævnligt anmelder en bog, der måske kunne være noget for dig.

Normal 0 21 false false false DA JA X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Tabel – Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}

Husk det ikke nødvendigvis er alle boganmeldelser, der er lige gode. Derfor er det en god ide at læse flere forskellige om den samme bog. På den måde får du et mere ”ægte” indtryk af en given bog.