Portrætmalerier og malerier i en ny stil hos Galleri ArtUnika

Date Added: september 23, 2010

Author: Christian Dissing Haugstrup

Galleri ArtUnika er et nyopstartet online galleri, der kan gør dine omgivelser attraktive med moderne kunst til en fornuftig pris. Ønsker du noget specielt og unikt til dit hjem, noget med dit eget fingeraftryk og ønsket stil?

Hos Galleri ArtUnika kan dit yndlingsfoto blive til et unikt maleri der passer ind i din boligindretning af den danske billedkunstner og portrætmaler Marie Brøgger. Du har måske et foto, som betyder noget særligt; af dit barn, din kæreste, eller ét der blot minder dig om en hel speciel oplevelse. Dét vil vi gerne give dig mulighed for at gøre helt unikt.

På vores hjemmeside kan du se eksempler på, hvordan et portrætfoto er blevet til et portrætmaleri. Kig dem gerne igennem for inspiration; måske der er en idé, som vi kan arbejde videre med for at gøre netop dit foto helt unikt. Vi kan også skabe dit maleri som en personlig collage. Og det er kun dig, der bestemmer hvilket foto, vi tager udgangspunkt i: din romantiske ferie, dejlige kæledyr eller smukke sommerhus.

Mulighederne er uendelige. Det handler kun om, at du har en oplevelse eller minde for livet, du gerne vil ha’ foreviget som maleri. I vores galleri er det muligt online at købe malerier og hente inspiration til et maleri eller et motiv, du selv har i tankerne. Kontakt os gerne – og vi skaber det for dig. Bestiller du et maleri, har du 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsesdagen. Kom og besøg os på http://www.artunika.dk og følg os på http://www.facebook.com/artunika.dk fortæl din mening, vi er interesserede i at høre hvad du synes.