Få undervisning i kunstmaling

Date Added: september 27, 2010

Author: Joel Grøndrup

Mangler du nyt input, inspiration eller udfordringer som kunstner? Så kan du tilmelde dig undervisning for kunstmalere hos en allerede anerkendt kunstner.

Man kan altid blive bedre som kunstner

Selvom du er kunstner og lever af din kunst, er der altid områder, hvor du kan forbedre din stil og dine færdigheder. Selv veletablerede kunstnere har brug for ny inspiration, hvilket de blandt andet finder på rejser eller ved at besøge kunstudstillinger af andre kunstnere.

På samme måde kan en anden kunstner bedre coache og hjælpe dig som kunstner med at udvikle din egen stil og dine personlige evner. Det handler nemlig ikke om at overtage – eller ligefrem stjæle – den eksisterende kunstneres streg, særkende eller personlige stil. Tværtimod. Kunstundervisning handler om at udvikle sin egen karakteristiske kunstner-identitet. At blive unik og skabe noget, der aldrig er set før. Det er en kunst.

Gruppeundervisning for kunstnere

Hvem siger man behøver at tage undervisningen alene? Som mennesker finder vi inspiration i fællesskabet og det kan man også drage fordel af i undervisning i kunst.