Lær kunst

Date Added: august 30, 2009

Author: ane boa

Kunst og kulturrejse til Firenze med kompetente kunstnere ved roret.

Helle Christiansen og Ane Boa, der begge er akademiuddannede kunstere har i fælleskab planlagt en rejse, som fører de rejsende ind i både kunsten og kulturen.

Rejsen består blandt andet af byvandinger, der guider gruppen igennem de vigtigste oplevelser, Firenze har at byde på. Der er besøg på museer, indføring i Slow Food og vinens verden, samt mulighed for selv at udøve kunst, under kyndig vejledning.

Rejsen kaldes en moderne dannelsesrejse, fordi den tilbyder de rejsende kvalitet der udvikler personligheden. I gamle dage tog dannede mennesker på dannelsesrejse. De oplevede kunsten og kulturen og blev oplyst. Blandt de dannelsesrejsende var store personligheder som HC Andersen. Dannelsesrejsen var typisk af længere varrighed og indebar for kunstnere et selvstudie, i form af inspirationsopsøgen.

Den moderne dannelsesrejse varer en uge og er under grundig vejledning. Det er muligt selv at sammensætte dele af rejsen, men der kræves en nogenlunde fysik, da Firenze nås bedst på et par solide vandresko.