Nyt Galleri med abstrakte malerier og portrætmalerier med en ny gnist

Date Added: november 29, 2010

Author: Christian Dissing Haugstrup

Galleri ArtUnika er et dansk galleri for moderne dansk kunst i den højeste kvalitet. Vi specialiserer os i moderne portrætmalerier lavet af den danske billedkunstner og portrætmaler Marie Brøgger. Herudover kan du i vores galleri finde moderne malerier inspireret af flere forskellige stilarter, abstrakte såvel som surrelistiske. Det er vores mål at eksponere og sælge ung og moderne kunst af talentfulde kunstnere.

Brian Rønne Nielsen: Fedt billede, dejligt jeg ikke behøver at gå ud i garagen for at se på bilen men bare kan kigge på væggen over sofaen 🙂

Dit helt unikke portrætmaleri
Hos ArtUnika kan dit yndlingsfoto blive til et unikt og personligt maleri. Du har måske et foto, som betyder noget særligt; af dit barn, din kæreste, eller ét der blot minder dig om en hel speciel oplevelse. Dét vil vi gerne give dig mulighed for at gøre helt unikt. Nemlig ved kunstnerisk fortolke det og skabe et maleri.

Istedet for de gamle kedelige portrætfotos så fyld din verden med farver der giver udtryk for din personlighed og hvad du står får. Ja…, som en af vores kunder sagde lidt i sjov ”En hver mand med respekt for sig selv bør have et portrætmaleri”.

Mulighederne er uendelige. Det handler kun om, at du har en oplevelse eller minde for livet, du ønsker foreviget som maleri. Måske der er en idé, som vi kan arbejde videre med for at gøre netop dit foto helt unikt. Dette er muligheden for at give en helt personlig og unik gave til den du holder eller få lavet et portrætmaleri der giver mening for dig og som passer ind i dit hjem.

Fantastisk respons fra vores kunder
Det er nu også muligt, at se vores kunders anmeldelser, hvor vi har modtaget en fantastisk respons fra vores salg af malerier og portrætmalerier. Her er en smagsprøve på en af vores kunders oplevelse:

Dorte Juelsen:

”Hvad gir’ man til kæresten, der har alt? Et maleri fra ArtUnika selvfølgelig!

TAK for det super fede maleri – det var en helt vild god overraskelse at give i gave. Maleriet har til fulde levet op til forventningerne, og bestillingen var nem, servicen god og professionel og maleriet er af god kvalitet med skønne farver og dybde.

Det er helt unikt at kunne give et maleri af et motiv, der betyder noget ganske særligt.

Vi vil også uden tvivl anbefale ArtUnika til alle..”

Nyt Galleri
Vores online galleri er blevet opdateret med et helt nyt galleri, hvor det er nemt og overskueligt at købe vores malerier. Du kan online købe malerier og sikkert og nemt betale med kredit kort. Kom og se vores nye galleri og lad os se om der er noget vi kan friste dig med. Vores billedkunstner og portrætmaler Marie Brøgger skaber malerier med sin helt egen og unikke stil, der udfolder sig i mange forskellige stilarter. Det er ung kunst med sin helt egen dynamik og sjæl til meget attraktive priser. Gør dine omgivelser attraktive med malerier der passer til din bolig.

?