ID: 20859

Title: Actionboat ApS - http://actionboat.com/

PageRank:

Beskrivelse:

Kan du lide fart og spænding i dit liv? Så skulle du prøve en tur med en vild actionboat. Actionboat ApS er en dansk virksomhed, der arrangerer adrenalinpumpende arrangementer til alle lejligheder, hvad end det er en polterabend eller en filmafest.

?

Vores vilde sejlture foregår i Danmarks hurtigste RIBs, som står for Rigid Inflatable Boats, der har plads til helt op til 12 mennesker. Alle vores både er godkendt af Søfartsstyrelsen, så du kan være helt sikker på, at vores actionboats er sikre.

?

Det er en spændende og vild oplevelse at sejle med vores actionsboats, der kan sejle op til 130 km/t. Bådene er designet til høje hastigheder, uden at de mister balancen.

?

Actionboat sejler i hele landet, så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon 26 25 88 99. 1 times sejlads koster 4.000 kr. og 3.600 kr. for 45 minutter.

?

Skal du planlægge et arrangement for dine venner eller kollegaer, så kan Actionsboat give jer en oplevelse for livet. Kontakt os i dag, og så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig.

Link ejer: Actionboat ApS

Dato tilføjet: januar 2, 2017

Antal Hits: 0