ID: 20551

Title: Advokat Lise Bouet - http://www.bouet.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Ønsker du retslig sparring til sagsstyring og repræsentation i din sag? Hos Advokaterne Bouet og Lindahl yder vi bistand til erhvervskunder såvel som erhverv.

?

Lise Bouet har specialiseret sig inden for juridiske anliggender i privatlivet. Sager der omhandler børn, bodeling og arveret vil blive løst professionelt og effektivt.

?

Lise Bouet er blandt andet aktiv i disse sammenslutninger Danske FAMILIEadvokater, Hellerup Krisecenter og Danske Advokater, hvilket er din sikkerhed for et veludført stykke arbejde.

?

I modsætning til Lise har autoriseret Advokat Henrik Lindahl specialiseret sig inden for jura i erhvervslivet, konkurrence- og immaterialret, entrepriseret og rets- og voldgiftssager.

?

I samtlige sager vi arbejder med hos Advokaterne Bouet og Lindahl er forhandlingen og dialogen i centrum, så vi kan komme frem til en god løsning.

?

Vil du vide mere om vores advokatpraksis, eller har du brug for professionel, juridisk rådgivning til en fair pris, så kig forbi vores kontor på Lindegårdsvej 51, 2920 Charlottenlund eller giv os et ring på + 45 39 63 41 11. Vi glæder os til at indgå samarbejde med dig.

?

?

Advokat Lise Bouet

Lindegårdsvej 51

2920 Charlottenlund

39 63 41 11

?

Link ejer: Advokat Lise Bouet

Dato tilføjet: maj 11, 2016

Antal Hits: 0