ID: 7339

Title: Alun.dk Din genvej til en sund og veltrænet krop - http://www.alun.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Velkommen til en verden af sundhed

Baggrunden for denne hjemmeside er et ønske om at udbrede kendskab til, hvorledes du ved at respektere din krops naturlige behov kan opnå et højt konstant energiniveau, et godt helbred, en veltrimmet krop og mentalt velvære.

Vores filosofi er, at stress, træthed, lavt energiniveau, overvægt og mange livsstilssygdomme og allergier/overfølsomhed kan undgås ved at følge de basale principper, naturen har skabt os til at leve efter. Det er enkelt, gratis og effektivt og kræver alene din vilje til at tilegne dig viden. Din adfærd vil herefter af sig selv ændres, så du helt naturligt respekterer din krops behov.

Vi går ind for forebyggelse ad naturlig vej frem for helbredelse og er modstandere af ”mirakelkure”, kunstige og dårlige fødevarer samt af en livsstil, som ikke giver plads til ”sjov”.

Vores værste modstander er forvirrende og til tider forkert information om, hvad der gør os sunde og raske. Det er desværre en modstander som har betydelige kræfter i form af kapital, lobbyisme og adgang til medierne, men vi tror, at enkel, veldokumenteret og logisk information er vejen frem.

www.alun.dk er en lettilgængelig og praktisk guide til et godt helbred og mere energi og vi byder dig velkommen til øget livskvalitet.

Link ejer: Simon

Dato tilføjet: October 21, 2008

Antal Hits: 0