ID: 15304

Title: Årets Julefrokost i København! Både firma og private arrangementer - http://www.kulorbar.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Normal 0 false false false

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Hvordan lyder det med en julefrokost med fri bar i flere timer og en julebuffet, der vil få din mormor til at falde om? Læg vejen forbi Kulørbar i hjertet af København – vi kan det dér med billige julefrokostarrangementer til firmaer.

Hos os får dit firma en julefrokost i København, der er til at tage og føle på. Vi anretter en julebuffet, der vil falde i hele dit firmas smag, – der er nemlig noget for alle. Vi sørger for en julebuffet, der indeholder alt den gode, traditionelle julefrokost-mad, lige fra sild til frikadeller til sylte og til kirsebær sauce. Vi forstår, hvordan Københavns bedste julefrokostarrangement skal se ud.

I Kulørbars billige julefrokostarrangement er der altså inkluderet en julebuffet, fri bar i op til seks timer og de bedste rammer – til den billigste pris. Arrangementet koster (pr. person) om torsdagen 399,- og fredag/lørdag 499,-

Vores arrangement er bygget op sådan, at den kan rumme den perfekte julefrokost. Dit firma skal få at føle, at vi tager deres julefrokost seriøst. Alt skal være i top, og med alt mener vi pris, drikkevarer, mad og stemning. I hjertet af København på Kulørbar er kun det allerbedste arrangement godt nok til dig og dit firma! Velkommen til København!

Link ejer: Christian Larsen

Dato tilføjet: March 28, 2011

Antal Hits: 1