ID: 7094

Title: Babyshower - http://www.babyshower.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Hvad er Babyshowerfest!

En babyshower er en fest, hvor de kommende forældre får gaver eller penge til deres kommende barn. Denne type fest stammer oprindeligt fra den fattige del af verden. Intentionen bag festen var at hjælpe forældrene med at skaffe ting de mangler til deres barn, for eksempel ting de kommende forældre ikke har råd til.

Traditionen er temmelig ny i USA og andre lande påvirket af amerikansk kultur og medie. Traditionelt holdes festen kun for den kommende mor, og kun kvinder deltager. Dog vælger nogle at holde festen for begge forældre og andre igen holder festen, udelukkende for de mandlige deltager. Det er heller ikke helt ualmindeligt at holde mere end en fest, en for venner og familie, og en anden for kollegaer. Babyshower arrangeres traditionelt af en ven eller familie af de kommende forældre. Men det er også ved at være mere almindeligt at den gravide planlægger festen.

Babyshower er blevet mere almindelige de sidste årtier. Familier er blevet mindre og hvert barn får mere individuelt opmærksomhed. At holde babyshower er et dejlig indslag i den gravides ventetid og babyshower holdes både for det første barn og senere hen også for de følgende børn og adoptivbørn.

Det er almindeligt for værten at sørge for lege under festen og gæstegaver, begge indenfor det valgte tema.

Få ideer her på siden både til lege, temaer, menuer og gaver både til babyen, den gravide mor eller den lille ny familie.

Link ejer: Wicki Fersling

Dato tilføjet: September 1, 2008

Antal Hits: 6