ID: 20792

Title: Bekan Ejendomsservice - http://be-kan.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Hos Bekan Ejendomsservice er det vigtigste for os altid at levere vores bedste service for vores kunder. Uanset hvilken opgave, vi skal løse for dig, vil vores medarbejdere altid yde service af god kvalitet – hver gang.

?

Vi har mange forskellige kunder, heriblandt private, foreninger, institutioner og industri- og erhvervsvirksomheder. Uanset størrelsen vil vi sørge for, at vi yder en service, som I vil være tilfredse med. Det er en tillidssag at uddelegere ansvaret for rengøring og andre serviceydelser til en virksomhed, og derfor har vi altid i sinde at gøre arbejdet, så I bliver tilfredse. Tilfredse kunder er vores levebrød, og derfor går vi op i at efterlade et ensartet og flot resultat hver gang.

?

Skal vi lave en specifik plan for jeres virksomhed, er vores planlægning yderst fleksibel, og vi udformer gerne en plan, der passer til jeres behov og ønsker.

?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du gerne modtage et tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan henvende dig telefonisk på 23 70 00 82, skrive på mail til [email protected] eller benytte vores kontaktformular på vores hjemmeside be-kan.dk.

Kategori:

Link ejer: Bekan Ejendomsservice

Dato tilføjet: november 15, 2016

Antal Hits: 0