ID: 8955

Title: BellaVida - http://www.bellavida.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Det eksklusive Bella Vida Resort i Kissimmee ved Orlando i Florida, byder gæsterne velkommen til en ferie i luksuøse omgivelser. Overalt fremtræder resortet smukt, grønt og utroligt velplejet. Resortet har et stort fælles klubhus med reception, fitnessroom, internet-café, stor hyggelig tv- og opholdsstue m.v. Endvidere er der – i forbindelse med klubhuset - en legeplads for de mindste, volleyball- og basketballbane, samt et kæmpestort og virkelig flot fælles spa- og pool-område for både børn og voksne. Fra pool-området er der udsigt til søen der ligger midt i resortet. Resortet har desuden porte ved indgangsportalen, som lejerne kan åbne med en digital kode.

Resortet er en lille mini-bydel med smukt anlagte villaveje. Ikke to huse er helt ens. De varierer i størrelse, farver og individuel indretning. Vi kan tilbyde 2 typer ferieboliger i dette smukke resort – luksus rækkehuse med privat pool eller en luksusvilla med privat pool og spa.

Bella Vida Resort har en fantastisk beliggenhed. Her er fred og ro inde i resortet men alligevel ligger det tæt på gansk enkelt ALT. Dagligvarerindkøb foretages i WalMart kun 300 meter fra resortet, ligesom man kun 400 meter fra resortet finder US Highway 192 – af de lokale kaldet “T-shirt Street”. 192’eren byder på over 160 restauranter, alle typer forretninger og butikker, tivoliet Old Town, fantasifulde minigolfbaner, helicopterture, bilforhandlere, K-Mart, Walgreens, møbelcentre og meget meget mere.

Det er desuden utroligt billigt at spise ude i Florida – f.eks. koster en kæmpe aftenbuffet incl. refill sodavand kun ca. 10-12 USD.

Kun 10-15 min. kørsel fra resortet ligger Disneyworld, Epcot Centret, Seaworld, Universal Studios, International Drive med hundredevis af restauranter, store butikscentre, kæmpe outlet-områder hvor mærkevarer sælges til lavpris! Spiller du golf kan der vælges mellem mange golfbaner i verdensklasse i umiddelbar nærhed, og kun en lille times kørsel væk finder du Kennedy Space Center, Cocoa Beach og lidt længere oppe ad kysten Daytona.

Florida har suptropisk klima og kan derfor byde på usædvanligt godt vejr året rundt, ligesom naturen i The Sunshine State også er helt enestående. Og det er næsten et “must” at tage på Airboat-ride i Floridas sumpe, på fotojagt efter aligatorer, ørne og mange andre eksotiske dyrearter. Florida kan desuden også prale med nogle af de smukkeste palmestrande i verden

Link ejer: bellavida

Dato tilføjet: June 22, 2009

Antal Hits: 3