ID: 20402

Title: Bilhuset Laursen A/S - http://www.bilhusetlaursen.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Går du rundt og har brug en spritny bil eller en brugt en af slagsen, eller har du blot brug for at få udlignet en bule på din nuværende bil? Så står Bilhuset Laursen A/S klar til at hjælpe.

Vi er en dansk virksomhed, der foruden reparation af biler også istandsætter brugte biler, samt sælger både nye og gamle biler.

Bilhuset Laursen A/S har siden 2010 tilbudt kvalitetsbevidst bilservice og drives i dag af et hold af 16 kompetente medarbejdere, der alle har deres egne, særlige kompetencer indenfor deres fag.

Vores professionelle værksted råder over alt tænkeligt udstyr, der er uundværligt for at vores medarbejdere kan tilbyde vores kunder den bedste og mest opdaterede service, men dette er ikke ensbetydende med, at vores priser er for høje, faktisk ligger timeprisen hos Bilhuset Laursen på 499 kroner + moms. Skal du bruge en bil selvom din egen er til reparation hos os, har vi et stort udvalg af lånebiler til rådighed, indtil du får din retur.

Udover professionel reparation af højeste kvalitet ligger vores ekspertise indenfor istandsættelse af biler. Vi opkøber brugte biler, der dog ikke er mere end nogle få år gamle, og som har et forholdsvis lavt kilometertal og shiner dem fuldstændig op, så det er som at købe en helt ny bil, bare til en pris der er halvt så dyr.

Du finder Bilhuset Laursen A/S på Ørnevej 4 i Køge. Vores værksted og kontor har åbent mellem halv 8 og 4 mandag til torsdag og mellem halv 8 og halv 2 om fredagen, men vi er altid til at få fat på på vores telefonnummer 5650 0244. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Bilhuset Laursen A/S

Ørnevej 4

4600 Køge

56500244

Link ejer: Bilhuset Laursen A/S

Dato tilføjet: november 25, 2015

Antal Hits: 0