ID: 21249

Title: Bojesen - http://bojesen.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Skal du eller din virksomhed arrangere et event, i smukke omgivelser i København og med uforglemmelige smagsoplevelser? Så kan Bojesen hjælpe.

Bojesen A/S er et foretagende, der brænder for at udvikle madkoncepter der passer perfekt til de sammenhænge og fysiske rammer de skal indgå i. Vi har gjort det til vores opgave at hæve standarden for dialog, smag og sanselighed.

Bojesen planlægger og udfører møder, firmafester, firmaarrangementer m.m. på særlige locations i København, som fx Axelborg, Experimentariet og Tårnet på Christiansborg. Fælles for vores lokaler er at de skaber en helt særlig stemning, der skaber grobund for gode snakke om dialog til dit arrangement.

Bojesens nøgleord er smag, sanselighed og øje for detaljen. Alle vores menuer er lavet fra bunden, sammensat ud fra de råvarer, der er i sæson.

Udover at skabe unikke firmaevents leverer vi også mad til mange med vores catering i København, ligesom vi er eksperter i konditorkunst og står bag vores helt eget chokolademærke, Oialla Chokolade.

Bojesen tilpasser vores lokaler, så de passer til jeres behov. Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til kontakte os på telefon +45 33 91 46 00 eller via kontaktformularen på vores hjemmeside.

Link ejer: Sofie Nielsen

Dato tilføjet: november 4, 2017

Antal Hits: 0